Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Plus Kazam 4 - warto kupić? Opinie

  1. #1

    Dołączył
    03 2014
    Posty
    2
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie Plus Kazam 4 - warto kupić? Opinie

    Witam mam ofertę, że mogę kupić telefon Plus Kazam 4 w, jednak mam jedno pytanie, ponieważ moja mama zakupiła sobie wcześniej Plus Kazam 5 więc trochę się nim pobawiłem i z tego co zauważyłem klawiatura jest masakryczna, trzeba mocniej przyciskać oraz wkurza mnie, że nie można szybko pisać, ponieważ literki pojawiają się wolniej niż naciskam na ekranie. Wziąłem do porównania telefon koleżanki Samsung i jest ogromna różnica w pisaniu na klawiaturze. Więć proszę aby wypowiadały się osoby, które posiadają telefon Plus Kazam 4.

    Hmmm. Nie poszukuję telefonu jednak pytam się o opinie na temat Plus Kazam 4 i jego klawiatury no ale jak trzeba to, telefon będę wykorzystywał głównie do przebywania na internecie np. Facebook właśnie do tego potrzebna jest mi dobra klawiatura, zdjęcia bardzo rzadko nie potrzebuję super aparatu, jakieś gry ze sklepu Play no i oczywiście muzyka.
    Ostatnio edytowane przez Lukasz_root ; 03-03-14 o 16:38 Powód: Złączono posty z wymaganiami + poprawa tytułu wątku.

  2. #2

    Dołączył
    12 2010
    Posty
    319
    Telefon
    Huawei Honor 3X
    ROM
    Stock 4.4.2
    Tablet
    Apollo Quicki 726W CM10.1
    Sieć
    Plus&Aero2
    Piwa (Postawione)
    12
    Piwa (Otrzymane)
    24

    Domyślnie

    Naprawdę ciężko było troche poszukać?? Tu masz cały wątek o tym telefonie, raczej więcej minusów niż plusów:
    Co sądzicie o KAZAM?
    C35i>3310>c550>c35i>Bosch 608>myX5-2>k310i>k700i>NEC e228>N73>GT540>i9000>HTC 8S>Desire S>Kazam4>Overmax Vertis 01 Plus>Huawei Honor 3X

  3. #3
    Maf
    Maf jest nieaktywny

    Dołączył
    08 2013
    Posty
    124
    Telefon
    HTC Sensation
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    9
    Piwa (Otrzymane)
    3

    Domyślnie

    Hmm. Skusił mnie w Kazamie ten dwurdzeniowy procek i ten większy ekran niż w moim poprzednim telefonie. Teraz gdybym mógł cofnąć czas to wziąłbym Samsunga Galaxy Trend zamiast tego Kazama Wcześniej miałem Samsunga Galaxy Young no i widać różnicę w pisaniu.. Rozumiem o co chodzi z tym mocniejszym dociskaniem klawiatury

  4. #4

    Dołączył
    02 2014
    Posty
    20
    Telefon
    Co chwilę inny
    Tablet
    Co chwilę inny
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    2

    Domyślnie

    A obie folie zerwałeś z wyświetlacza?

  5. #5

    Dołączył
    02 2014
    Posty
    16
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    zalezy jak kto pisze zauwazylem ze jak wolno sie pisze to sie mozna wkurzyc ale jak sie szybko instynktownie naciska to nawet wychodzi to pisanie.

  6. #6

    Dołączył
    02 2014
    Posty
    16
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Siemka panowie spytam tutaj bo nie wiem gdzie czy jest moze jakas apka ktora jednym kliknieciem wlaczala by mi automatycznie transmisje danych ? tak to musze wejsc w ustawienia zarzadzanie sieciami, transmisja danych i dopiero wlaczyc Plus. Chcialbym zeby to sie dalo zrobic jednym kliknieciem

  7. #7

    Dołączył
    10 2012
    Skąd
    Września
    Posty
    155
    Telefon
    Kazam Trooper X 4.0
    ROM
    Stock 4.2.2 + Xposed + Gravity
    Tablet
    Modecom 9701 HDX1
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    4
    Piwa (Otrzymane)
    14

    Domyślnie

    Jeżeli kliknięciem i przyciskiem to znam sposób
    Root + Xposed + Adwanced power menu.

  8. #8

    Dołączył
    12 2010
    Posty
    319
    Telefon
    Huawei Honor 3X
    ROM
    Stock 4.4.2
    Tablet
    Apollo Quicki 726W CM10.1
    Sieć
    Plus&Aero2
    Piwa (Postawione)
    12
    Piwa (Otrzymane)
    24

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez suhhar Zobacz posta
    Siemka panowie spytam tutaj bo nie wiem gdzie czy jest moze jakas apka ktora jednym kliknieciem wlaczala by mi automatycznie transmisje danych ? tak to musze wejsc w ustawienia zarzadzanie sieciami, transmisja danych i dopiero wlaczyc Plus. Chcialbym zeby to sie dalo zrobic jednym kliknieciem
    W sklepie play jest masa widgetów do uruchamiania poszczególnych modułów w tym transmisji danych
    C35i>3310>c550>c35i>Bosch 608>myX5-2>k310i>k700i>NEC e228>N73>GT540>i9000>HTC 8S>Desire S>Kazam4>Overmax Vertis 01 Plus>Huawei Honor 3X

  9. #9

    Dołączył
    02 2014
    Posty
    16
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    eloelo-24 wiem ale było by miło jakbys mi podał jakis jeden sprawdzony, bo jak to mnostwo zainstaluje na swoim kazamie to 2 dni bede czekal naodpalenie kontaktow

  10. #10

    Dołączył
    12 2010
    Posty
    7
    Telefon
    Lg GT 540
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Ja posiadam 3g Watchdog - monitoruje zużycie pakietu. Blokadę ma po przekroczeniu limitu i sprawdza na bieżąco prędkośćdanych.

    Ma widget na pulpit który jednym kliknięciem odcina transmisję danych.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone