Strona 14 z 30 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 299

Wątek: Lg L7 II Opinia, recenzje. Dyskusja ogólna. [P710]

  1. #131

    Dołączył
    09 2013
    Posty
    6
    Telefon
    LG L7 II
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    A co myslicie o takim pokrowcu?
    [459] Etui S-Line Futerał Żel LG L7 II P710 +Folia (3537561207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    Ma ktos moze? Wie jak sie sprawdza? Bo nie wiem czy zamawiac.

  2. #132

    Dołączył
    09 2013
    Posty
    13
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    Ten pokrowiec jest na wersje LG L7 II DUAL SIM z zaokrąglonymi rogami obudowy telefonu ( http://techraman.com/wp-content/uplo...l7-ii-dual.jpg )Wczoraj mierzyłem tego typu silikony dwa rodzaje i żaden nie pasował, obydwa za ciasne.

  3. #133

    Dołączył
    11 2011
    Skąd
    Małopolskie
    Posty
    28
    Telefon
    Lg L7 II
    ROM
    4.1.2
    Tablet
    Modecom 9704
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    6
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    Witam.
    Posiadam telefon 2 tygodnie.
    Bateria super trzyma 3 lub 4 dni w zależności od obciążenia.
    Na zewnątrz 2G w domu wi-fi, noc w trybie samolotowym.
    Więc bateria super.
    Wyświetlacz tez super.
    Ostatnia aktualizacja [z 7.09.2013 chyba] poprawiła to co do tej pory mnie niepokoiło
    a mianowicie słabą reakcje na dotyk.
    Telefon po aktualizacji po prostu super, za tą kasę niema chyba nic lepszego?
    Pozdrawiam.

  4. #134

    Dołączył
    09 2013
    Posty
    20
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Dzisiaj przyszedł mi ten telefon. Jest to mój pierwszy smartfon i mam parę pytań. Czy to normalne że jak wejde w menedzer zadań, mam wszystkie aplikacje wyłączone, a zużycie ram jest wtedy na poziomie 350-400 mb ? a wolny ram wtedy 250mb, co nie daje sumy 750, tylko troche ponad 600 mb. A więc czy to normalne że suma jest tak niska i że zużycie przy wyłączonych aplikacjach jest tak wysokie? Bo np Fruit Ninja mi sie lekko przycina i wydaje mi sie że właśnie coś z tym ramem jest coś nie tak. I z chęcią wysłucham jakieś rady, co usunąć, co ściągnąć itd. I jeszcze jak biorę automatyczną aktualizację przez wifi, to mi się wyświetla że jest aktualizacja i gdy chcę zrobić, to pisze że serwer niedostępny spróbuj jeszcze raz. o co chodzi?

    ---------- Post dołączono 10-09-13 o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano 09-09-13 o 21:58 ----------

    Aktualizacja mi sie teraz udała przez USB. zablokowałem LG MLT, teraz troche mniej zżera Ramu ale i tak ponad 300, to dużo czy nie. Jeśli chodzi o baterie to tez jakaś tragedia, przed aktualizacją po 10 minutach używania ubyło ponad 10%(włączone tylko wi-fi i chodziłem po ustawieniach). Teraz po tej aktualizacji wygląda mi jakby było troche lepiej, ale i tak średnio, ma ktoś jakieś rady?

  5. #135
    cue
    cue jest nieaktywny
    Awatar cue

    Dołączył
    08 2013
    Posty
    35
    Telefon
    LG P710
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    8

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez piasek9417 Zobacz posta
    A co myslicie o takim pokrowcu?
    [459] Etui S-Line Futerał Żel LG L7 II P710 +Folia (3537561207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    Ma ktos moze? Wie jak sie sprawdza? Bo nie wiem czy zamawiac.

    Ja mam takowy. Pasuje jak trzeba. Telefon wydaje się w nim dość gruby ale idzie to przeżyć


    Cytat Zamieszczone przez kmls777 Zobacz posta
    Ten pokrowiec jest na wersje LG L7 II DUAL SIM z zaokrąglonymi rogami obudowy telefonu ( http://techraman.com/wp-content/uplo...l7-ii-dual.jpg )Wczoraj mierzyłem tego typu silikony dwa rodzaje i żaden nie pasował, obydwa za ciasne.
    Nie prawda. Widocznie jakieś tandetne mierzyłeś. Ja z Allegro za 3zł zamówiłem i dopasowane jak talala. Wchodzi z delikatnym oporem i nie pływa w środku. Polecam. L7II ma również zaokrąglone rogi to seria II a nie I

    Milosz a czy kupując pendrive np. 4gb albo kostkę ramu 4gb czy też dysk 500gb masz okrągłą wielkość przeznaczoną do użytku ? chyba niee

  6. #136

    Dołączył
    09 2013
    Posty
    20
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Wiem to bardzo dobrze bo ostatnio sam musiałem to tłuimaczyć bratu . Ale myślałem ze z tych 768, to tak z 680, 700 będzie a tu tylko 620, mógłby ktoś na swoim telefonie (lg l7 II ) sprawdzić ile ma tego ramu w menedżerze zadań.

    Cue, to może przy okazji powiesz mi czy to normalne że przy wyłączonych wszystkich aplikacjach w użytku jest od 300 do 400 ram? to jest mój pierwszy smartfon i nie orientuję się w takich rzeczach
    Ostatnio edytowane przez milosz93 ; 10-09-13 o 22:26

  7. #137

    Dołączył
    09 2013
    Posty
    13
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez cue Zobacz posta
    Ja mam takowy. Pasuje jak trzeba. Telefon wydaje się w nim dość gruby ale idzie to przeżyć




    Nie prawda. Widocznie jakieś tandetne mierzyłeś. Ja z Allegro za 3zł zamówiłem i dopasowane jak talala. Wchodzi z delikatnym oporem i nie pływa w środku. Polecam. L7II ma również zaokrąglone rogi to seria II a nie I
    Rozumie że masz pokrowiec taki sam jak w tej aukcji [459] Etui S-Line Futerał Żel LG L7 II P710 +Folia (3537561207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ???
    Ten pokrowiec jest do LG L7 II wersja P715 http://i1346.photobucket.com/albums/...ps727015a9.jpg
    P710 nie pasuje do tego Etui

  8. #138

    Dołączył
    09 2013
    Posty
    6
    Telefon
    LG L7 II
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Mam problem
    Przez noc zjadlo mi 13% bateri, a to raczej sporo, czytajac ze niektorym zabiera po 2%.
    Tutaj widok z Clean Mastera, to zuzycie jest przez Facebooka?
    Te aplikacje sa uruchomione 15min po wyczyszczeniu wszystkiego, i odlozeniu telefonu
    2013-09-11-16-22-49.jpg2013-09-11-16-23-05.jpg


    Te aplikacje sa uruchomione 15min po wyczyszczeniu wszystkiego, i odlozeniu telefonu
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    Ostatnio edytowane przez piasek9417 ; 11-09-13 o 15:29

  9. #139

    Dołączył
    09 2013
    Posty
    20
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez kmls777 Zobacz posta
    Rozumie że masz pokrowiec taki sam jak w tej aukcji [459] Etui S-Line Futerał Żel LG L7 II P710 +Folia (3537561207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ???
    Ten pokrowiec jest do LG L7 II wersja P715 http://i1346.photobucket.com/albums/...ps727015a9.jpg
    P710 nie pasuje do tego Etui
    Szukam teraz też etui do telefonu i mam chyba podobny problem jak Ty. Każda aukcja ma tytuł lg l7 ii p710, a na zdjęciach widnieje pokazanee etui na dualsim. A jak wiemy te 2 modele różnią się wielkością. Kompletnie głupieje bo nie wiem co zamówić... I to przejrzałem z 20 aukcji i na każdej jest ten sam problem. Niech ktoś wstawi tu jakąś zaufaną aukcję, z której zamawiał i na prawde pasuje do wersji p710.

    ---------- Post dołączono o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

    LG L7 II _P710_ORYGINALNY -X- Futerał _ L7 2 gen. (3502582342) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

    Co o tym myslicie? pytałem, to odpowiedzieli mi że jest na żwykłą wersję. Pytam tutaj co myślicie o jakości, ma ktoś taką?

  10. #140
    cue
    cue jest nieaktywny
    Awatar cue

    Dołączył
    08 2013
    Posty
    35
    Telefon
    LG P710
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    8

    Domyślnie

    Nie wiem w czym problem. Ja kupiłem do P710 od GSMOK 3-6zł by nie skłamać. sami musicie sprawdzić. Jeśli sprzedawca pisze, że do p710 to powinno być OK. ja szukając etui wpisywałem P710 jeśli macie obawy możecie zawsze spytać sprzedającego a w najgorszym wypadku przysługuje wam zwrot 100% poniesionych kosztów wraz z przesyłką

    milosz93 ja mam w użyciu aktualnie 338 przy czym mam odpalony internet. Jaka powinna być prawidłowa nie mam pojęcia.


    Nie szukał ktoś z was jakiś zmodyfikowanych softów pod P710 ? Ja nie miałem jeszcze czasu się do tego przybrać a bym po testował innego andka
    Ostatnio edytowane przez cue ; 12-09-13 o 10:28

Strona 14 z 30 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone