Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Brak internetu w telefonie - "sieci komórkowe - włączanie"

  1. #1
    Awatar Viteq

    Dołączył
    02 2010
    Skąd
    Wrocław i okolice
    Posty
    575
    Telefon
    XperiaP
    Tablet
    Iconia a501
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    88
    Piwa (Otrzymane)
    71

    Domyślnie Brak internetu w telefonie - "sieci komórkowe - włączanie"

    od rana mam problem z połączeniem z internetem z poziomu telefonu. Nie pomogły restarty, przechodzenie w tryb samolotowy i włącznie i wyłączanie połączenia z siecami komórkowymi.

    W ustawienia/sieci zwykłe i bezprzewodowe/sieć komórkowa cały czas widnieje komunikat włączanie 9aktualnie od godziny) i nic się nie włącza.


    t-mobile, okolice Wrocławia, era G2 (HTC Hero)


    wydaje mi się, ze to bardziej wina sieci niż telefonu dlatego napisałem tutaj. Ktoś ma podobny problem?

  2. #2

    Dołączył
    06 2010
    Skąd
    Wrocław
    Posty
    67
    Telefon
    Sony Xperia Neo V
    Sieć
    Era
    Piwa (Postawione)
    5
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    hej, mam to samo. tryb samolotowy, restart telefonu nic nie pomogło.
    Też mam Hero ale chyba to powinno mieć znaczenia, wczoraj wszystko działalo.

  3. #3
    Awatar kuboszkozi

    Dołączył
    12 2011
    Skąd
    Wałbrzych
    Posty
    390
    Telefon
    NOTE 2
    ROM
    Android
    Tablet
    Nexus 7 v2
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    12
    Piwa (Otrzymane)
    31

    Domyślnie

    Polecam skonfigurować apn.

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
    "Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchet

  4. #4

    Dołączył
    06 2010
    Skąd
    Wrocław
    Posty
    67
    Telefon
    Sony Xperia Neo V
    Sieć
    Era
    Piwa (Postawione)
    5
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    T-mobile zmienił konfiguracje żeby znowu ustawiać APN'y? Wczoraj wszystko działało, dzisiaj od rana nie chce się połączyć.
    Wg. mnie to T-Mobile ma ze sobą problem a nie my z konfiguracją.

  5. #5

    Dołączył
    04 2010
    Posty
    26
    Telefon
    Moto G
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    5
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    U mnie też nie działa, HTC Desire. Widzę że mają pewnie w okolicach Wrocławia jakąś awarię. W tej chwili jestem w centrum miasta.

  6. #6

    Dołączył
    04 2010
    Posty
    1
    Telefon
    Samsung Galaxy S Plus (I9001)
    Sieć
    Era
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    W Koszalinie to samo. Galaxy S Plus.

  7. #7
    Awatar gadzina

    Dołączył
    02 2012
    Skąd
    Śląsk
    Posty
    4
    Telefon
    HTC Wildfire S
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    W Katowicach też nie działa

  8. #8

    Dołączył
    05 2011
    Posty
    1
    Telefon
    HTC Desire HD
    Sieć
    Era
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    W Warszawie też nie działa... chyba czas najwyższy zadzwonić do BOA i trochę pokrzyczeć...

  9. #9
    MC_
    MC_ jest nieaktywny

    Dołączył
    11 2010
    Posty
    1,562
    Telefon
    iP4
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    7
    Piwa (Otrzymane)
    111

    Domyślnie

    Ludzie dajcie sobie spokój.
    Jest awaria i technicy o tym wiedzą.
    A wyżywanie się na pracownikach BOA jest na poziomie gimnazjum.
    Ostatnio edytowane przez MC_ ; 17-02-12 o 08:58

  10. #10
    Awatar gadzina

    Dołączył
    02 2012
    Skąd
    Śląsk
    Posty
    4
    Telefon
    HTC Wildfire S
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Jest awaria i techniczy o tym wiedzą.
    Szkoda, że ja nie wiedziałam zanim zaczęłam grzebać w bebechach APNdroid itp.
    Ale nie ma tego złego.. Dzięki temu trafiłam na Forum i wyczytałam o widżecie "sieci komórkowe"

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone