jeżeli ufać cyferkom to jednordzeniowy Intel Atom 1.6Ghz uzyskuje takie wyniki jak czterordzeniowa Tegra 3 1.3Ghz
Skoro x86 to będzie dużo szybszy od każdego telefonu i tabletu z androidem. Taką tegrę 3 to na śniadanie zje a 4 rdzeniowego exynosa na deser...
jeżeli ufać cyferkom to jednordzeniowy Intel Atom 1.6Ghz uzyskuje takie wyniki jak czterordzeniowa Tegra 3 1.3Ghz
Tegra 3 ma ponoć wyniki podobne co chipset A5 od Apple, więc nawet Tegry nie wspominajcie...
Ciekawe jaka będzie ich cena?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Ja to zdjęcie gdzieś widziałem tego telefonu i nie jest to atom. FAIL. Z tego co wiem to ma być jakiś LG.
właśnie jest keynote Intela na CES. pokazany telefon to Lenovo(?) k800: 4.5 cala, 720p ekran. pokazał się też ktoś z Motorola Mobility i zapowiedział wieloletnią współpracę z Intelem a na lato pierwsze urządzenia.
Intel zoptymalizował androida pod swoje chipsety i wysłał paru swoich ludzi z oddziału windowsa do androida aby im pomogli
Ostatnio edytowane przez mac_ku ; 11-01-12 o 01:33
Właśnie o tym czytałem tutaj: Motorola and Intel Announce Multi-Year Partnership to Produce Android Mobile Devices – Droid Life
Ciekawa sprawa, wygląda na to, że już w drugiej połowie roku możemy spodziewać się jakiejś Motoroli z Atomem![]()