Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Zbyt wiele prób narysowania wzoru

  1. #1

    Dołączył
    09 2013
    Posty
    2
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie Zbyt wiele prób narysowania wzoru

    Witam mam nowiutki telefon "HUAWEI Ascend g510" ustawiłem blokadę wzorem, koleżanka sie dzisiaj nim bawiła i narysowała wzór kilka razy źle i wyskoczyło mi że muszę sie zalogować za pomocą konta google, wi-fi miałem wyłączone nie moge sie zalogować ani nic zrobić wie ktoś co zrobić. Proszę o pomoc.

  2. #2

    Dołączył
    09 2011
    Skąd
    127.0.0.1
    Posty
    1,076
    Telefon
    Samsung Galaxy S III (GT-I9300)
    ROM
    ArchiDroid 2.x (zawsze najnowszy)
    Tablet
    myTab 7
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    12
    Piwa (Otrzymane)
    118

    Domyślnie

    Wejdź do recovery i zrób wipe.

    Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

  3. Piwa Apokal98 postawił(li) piwo(a) za posta.
  4. #3

    Dołączył
    09 2013
    Posty
    2
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Wielkie dzięki pomogło

  5. #4

    Dołączył
    09 2013
    Posty
    17
    Telefon
    htc one x oraz ZTE V967s
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    co z danymi po takim "wipe"
    mam zablokowany HTC i znam poprawne dane do konta ale nie przyjmuje mi w telef. danych, za to wszystko na kompie poprawnie działa, co jest grane?

  6. #5
    Awatar zielass

    Dołączył
    07 2013
    Skąd
    Japonia, Tokio
    Posty
    220
    Telefon
    Huawei G300 | Nokia 500
    ROM
    GBXtreme | Belle
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    21

    Domyślnie

    @up

    Po wipe stracisz dane takie jak zdjęcia muzyka itp

    Wytapane z mojego Huawei G300.
    Huawei G300 | Nokia 500 | Asus X54C
    Android | Symbian^3 | Windows 7

  7. #6

    Dołączył
    09 2013
    Posty
    17
    Telefon
    htc one x oraz ZTE V967s
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Na HTC ONE X nie ma karty SD czy dane z "telefonu" tez stracę czy tylko na części dotyczącej pamięci systemu to jest pytanie?!?!?!



    niestety dane wszystkie zostaną w HTC one usunięte także uważajcie!!!
    Ostatnio edytowane przez filemon1976 ; 23-10-13 o 17:16

  8. #7
    Awatar ZeussPL

    Dołączył
    08 2013
    Skąd
    Piaseczno
    Posty
    340
    Telefon
    HTC One SV
    ROM
    ViperSV 1.60
    Tablet
    Nexus 7 II
    Sieć
    Plus | mBank Mobile
    Piwa (Postawione)
    24
    Piwa (Otrzymane)
    27

    Domyślnie

    @up Nie krzycz, nikt nie lubi krzyku na forum, a poza tym to jest logiczne, jak nie ma wejścia SD. Stracisz wszystkie dane. Geniuszem jest opcja Mount. Montujesz pamięć, i wszystko kopiujesz na kompa. Cała filozofia


    Tapatalked from my HTC One SV using Tapatalk 4
    /sygnatura usunięta przez moderatora wdarku/powód za duży rozmiar
    [K2UL] HTC One SV || ViperSV 1.6.0 [JB4.2.2]
    [FLO] Asus Nexus 7 2013 WiFi || Paranoid Android 4.6 [KK4.4.4]


Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone