Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Zbyt wiele prób narysowania wzoru

  1. #1

    Dołączył
    09 2013
    Posty
    2
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie Zbyt wiele prób narysowania wzoru

    Witam mam nowiutki telefon "HUAWEI Ascend g510" ustawiłem blokadę wzorem, koleżanka sie dzisiaj nim bawiła i narysowała wzór kilka razy źle i wyskoczyło mi że muszę sie zalogować za pomocą konta google, wi-fi miałem wyłączone nie moge sie zalogować ani nic zrobić wie ktoś co zrobić. Proszę o pomoc.

  2. #2

    Dołączył
    09 2011
    Skąd
    127.0.0.1
    Posty
    1,070
    Telefon
    Samsung Galaxy S III (GT-I9300)
    ROM
    ArchiDroid 2.x (zawsze najnowszy)
    Tablet
    myTab 7
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    12
    Piwa (Otrzymane)
    117

    Domyślnie

    Wejdź do recovery i zrób wipe.

    Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

  3. Piwa Apokal98 postawił(li) piwo(a) za posta.
  4. #3

    Dołączył
    09 2013
    Posty
    2
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Wielkie dzięki pomogło

  5. #4

    Dołączył
    09 2013
    Posty
    17
    Telefon
    htc one x oraz ZTE V967s
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    co z danymi po takim "wipe"
    mam zablokowany HTC i znam poprawne dane do konta ale nie przyjmuje mi w telef. danych, za to wszystko na kompie poprawnie działa, co jest grane?

  6. #5
    Awatar zielass

    Dołączył
    07 2013
    Skąd
    Prypeć
    Posty
    214
    Telefon
    Huawei G300 | Nokia 500
    ROM
    Stock 4.0.3 | Belle
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    21

    Domyślnie

    @up

    Po wipe stracisz dane takie jak zdjęcia muzyka itp

    Wytapane z mojego Huawei G300.
    Huawei G300 | Nokia 500 | Asus X54C
    Android | Symbian^3 | Windows 7

  7. #6

    Dołączył
    09 2013
    Posty
    17
    Telefon
    htc one x oraz ZTE V967s
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Na HTC ONE X nie ma karty SD czy dane z "telefonu" tez stracę czy tylko na części dotyczącej pamięci systemu to jest pytanie?!?!?!



    niestety dane wszystkie zostaną w HTC one usunięte także uważajcie!!!
    Ostatnio edytowane przez filemon1976 ; 23-10-13 o 18:16

  8. #7
    Awatar ZeussPL

    Dołączył
    08 2013
    Skąd
    z Zoopera się urwałem :P
    Posty
    285
    Telefon
    HTC One SV
    ROM
    ViperSV 1.60
    Tablet
    Nexus 7 II (Soon) :)
    Sieć
    Plus | mBank Mobile
    Piwa (Postawione)
    19
    Piwa (Otrzymane)
    22

    Domyślnie

    @up Nie krzycz, nikt nie lubi krzyku na forum, a poza tym to jest logiczne, jak nie ma wejścia SD. Stracisz wszystkie dane. Geniuszem jest opcja Mount. Montujesz pamięć, i wszystko kopiujesz na kompa. Cała filozofia


    Tapatalked from my HTC One SV using Tapatalk 4
    HTC ONE SV | SRAJPAD 2 WiFi | Dawno zapomniany Galaxy i5800 | Nexus 7 II (Kiedyś na pewno)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone