Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Tryb bezpieczny

  1. #1
    Awatar Mistic92

    Dołączył
    08 2010
    Skąd
    Rzeszów
    Posty
    1,443
    Telefon
    spica, nexus 4
    ROM
    CM 7/ Stock 4.2.2
    Tablet
    TF101 32gb + dock w naprawie :/
    Sieć
    Heyah
    Piwa (Postawione)
    67
    Piwa (Otrzymane)
    106

    Domyślnie Tryb bezpieczny

    Właśnie zresetowała mi się spica i na dole w lewym rogu miałem napis tryb bezpieczny. Launcher się zresetował i zgubił ustawienia i nie miałem wszystkich aplikacji. Co to było?
    Teraz resetuje spice i zobacze czy nadal tak jest.
    EDIT:
    Uf, wykrzaczyło mi tylko widgety i muszę od nowa pododawać. Ale ciekawe co to było.
    "Eh, kolejny temat typu 'kupilem gow*o i smierdzi, pomuszcie'".
    "Kto nie posiadał Spicy, ten nigdy w pełni nie doceni możliwości dzisiejszych smartfonów"
    -Frosty

  2. #2
    Awatar Seavolv

    Dołączył
    12 2010
    Skąd
    Kraków
    Posty
    916
    Telefon
    LG L9 32GB White
    ROM
    JB v20 + root
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    15
    Piwa (Otrzymane)
    110

    Domyślnie

    Rozumiem że andek 2.1? I zapewne system postawiony na ext2/4?

  3. #3
    Awatar Mistic92

    Dołączył
    08 2010
    Skąd
    Rzeszów
    Posty
    1,443
    Telefon
    spica, nexus 4
    ROM
    CM 7/ Stock 4.2.2
    Tablet
    TF101 32gb + dock w naprawie :/
    Sieć
    Heyah
    Piwa (Postawione)
    67
    Piwa (Otrzymane)
    106

    Domyślnie

    samdroid +sd card speed fix) Tylko to wgrywałem
    "Eh, kolejny temat typu 'kupilem gow*o i smierdzi, pomuszcie'".
    "Kto nie posiadał Spicy, ten nigdy w pełni nie doceni możliwości dzisiejszych smartfonów"
    -Frosty

  4. #4
    Awatar Dork

    Dołączył
    09 2010
    Skąd
    Sieniawa
    Posty
    432
    Telefon
    SGS III
    Sieć
    36i6
    Piwa (Postawione)
    195
    Piwa (Otrzymane)
    193

    Domyślnie

    wyłacz i włącz telefon wszystko powinno wrocic do normy

  5. #5
    Awatar Mistic92

    Dołączył
    08 2010
    Skąd
    Rzeszów
    Posty
    1,443
    Telefon
    spica, nexus 4
    ROM
    CM 7/ Stock 4.2.2
    Tablet
    TF101 32gb + dock w naprawie :/
    Sieć
    Heyah
    Piwa (Postawione)
    67
    Piwa (Otrzymane)
    106

    Domyślnie

    Już zresetowałem . Tylko ciekawi mnie jak mi się to włączyło...
    "Eh, kolejny temat typu 'kupilem gow*o i smierdzi, pomuszcie'".
    "Kto nie posiadał Spicy, ten nigdy w pełni nie doceni możliwości dzisiejszych smartfonów"
    -Frosty

  6. #6
    Awatar dominikwrobel

    Dołączył
    05 2010
    Skąd
    Świętokrzyskie
    Posty
    4,324
    Telefon
    Nexus 4 | ZTE Blade
    ROM
    4.4.2
    Sieć
    36i6
    Piwa (Postawione)
    257
    Piwa (Otrzymane)
    674

    Domyślnie

    Ktoś mi o tym pisał. Chyba podczas włączania telefonu przytrzymać domek trzeba ale nie testowałem nigdy tego.

    Swypnięte z Blade

  7. #7
    Awatar Mistic92

    Dołączył
    08 2010
    Skąd
    Rzeszów
    Posty
    1,443
    Telefon
    spica, nexus 4
    ROM
    CM 7/ Stock 4.2.2
    Tablet
    TF101 32gb + dock w naprawie :/
    Sieć
    Heyah
    Piwa (Postawione)
    67
    Piwa (Otrzymane)
    106

    Domyślnie

    Hm, znalazłem taki temat w dziale g1. Tylko jak on sam wszedł w ten tryb
    "Eh, kolejny temat typu 'kupilem gow*o i smierdzi, pomuszcie'".
    "Kto nie posiadał Spicy, ten nigdy w pełni nie doceni możliwości dzisiejszych smartfonów"
    -Frosty

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone