Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: X10 nie włącza się

  1. #1

    Dołączył
    09 2010
    Posty
    4
    Telefon
    X10, X1
    Sieć
    Era
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie X10 nie włącza się

    Witam, otóż mam taki problem.

    Jestem szczęśliwym posiadaczem X10, a raczej byłem kiedy jeszcze działał.

    Kilka dni temu mój telefon po prostu wyłączył się i od tamtej pory nie chce się włączyć. Podczas włączania albo zawibruje, albo czerwona dioda zamiga i nie działa... Zmieniałem baterie jest bez karty SIM, ładowałem włączałem, nie ładowałem włączałem i nie działa.

    Mam co prawda gwarancje w serwisie, ale nie mam kiedy jechać a wysyłanie nie uśmiecha mi się.

    Telefon wyłączył się kiedy włączyłem aplikację latarki - dostępna na android markecie. Aplikacja świetnie się spisywała, aż do którejś nocy gdy ją włączyłem ekran zaświecił się po czym zgasł - od tamtej pory nie mogę uruchomić telefonu.

    Czy ktoś byłby w stanie mi pomóc co zrobić żeby włączyć to cudo na nowo, czy konieczna jest moja wizyta w komisie?

  2. #2

    Dołączył
    05 2010
    Posty
    43
    Telefon
    SAMSUNG GALAXY S3
    Tablet
    LG G PAD 8.3
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    Jeśli masz naładowaną baterie to spróbuj połaczyć sie kablem z seus i zaznacz aktualizuj lub napraw system
    z tym, że nie wiem czy ta opcja wypali ale można spróbować
    może to wina oprogamowania
    Ostatnio edytowane przez klichluk ; 06-09-10 o 15:29

  3. #3

    Dołączył
    09 2010
    Posty
    4
    Telefon
    X10, X1
    Sieć
    Era
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Nie, nic sie nie dzieje.....

  4. #4

    Dołączył
    05 2010
    Posty
    26
    Telefon
    Sony Ericsson X10
    Sieć
    Inna
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    wznawiam temat żeby nie zakładać nowego,
    Przegrywałem sobie pliki na karte i wysskoczył błąd że jakiegoś tam pliku nie da się przesłać, wziełem pomin ale ciagle było to samo, jak wziełem anuluj to po braku reakcji zamknełem kopiowanie usuwając je z procesów. Zwiesił mi sie komp a tel miał czarne tło (podswietlenie klawiatury) Normalnie czasem miałem czarne tł jak coś przycią ale to chwilke a teraz to normalnie zawiasa złapał, nawet po odczepieniu od kompa dioda wskazywała ładowanie. Wziełem wyciągnełem i włozyłem baterie... i nic. Jak chce włączyć tel 2x po trzy razy miga sie dioda na czerwono i nic. Jak podczepiam do ładowarki to czerwona dioda miga co ok 5sek. CO sie mogło stac??

  5. #5

    Dołączył
    05 2009
    Skąd
    100-lica
    Posty
    40
    Telefon
    G1 X10
    ROM
    eClair by Laszlo R4.5
    Sieć
    Era
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Miałem to samo a problemem była padnięta bateria niech się po ładuje z 15min i wtedy spróbować włączyć mi się udało a też nie chciał się uruchomić.

  6. #6

    Dołączył
    05 2010
    Posty
    26
    Telefon
    Sony Ericsson X10
    Sieć
    Inna
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    właśnie miłem pisać że sie włączył.. sam, byl podpiety do kompa i pewnie tak jak mówisz musiał sie podładować, natomiast jak padł owszem miał słabą baterie ale 8% poza tym jak mógł padnąć będąc podczepionym do ładowania? heh, spanikoałem bo nawet gdyby padła bateria normalnie powinien sie włączyć sam zaraz po podczepieniu a tu nic.

  7. #7
    Awatar rafalek78

    Dołączył
    09 2009
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    584
    Telefon
    Z1C
    ROM
    Stock Unbranded
    Tablet
    T100TA
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    11
    Piwa (Otrzymane)
    51

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Quaritto Zobacz posta
    właśnie miłem pisać że sie włączył.. sam, byl podpiety do kompa i pewnie tak jak mówisz musiał sie podładować, natomiast jak padł owszem miał słabą baterie ale 8% poza tym jak mógł padnąć będąc podczepionym do ładowania? heh, spanikoałem bo nawet gdyby padła bateria normalnie powinien sie włączyć sam zaraz po podczepieniu a tu nic.
    Moze byl podpiety do kompa a nie do zwyklej ladowarki?
    Ja zauwazylem ze jak laduje z kompa i gram w jakies bardziej wymagajace gry (homerun albo dungeon hunter) to telefon sie rozladowuje zamiast ladowac tyle ze wolniej niz jak by nie byl podpiety....

  8. #8

    Dołączył
    05 2010
    Posty
    26
    Telefon
    Sony Ericsson X10
    Sieć
    Inna
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    no tak do kompa, przeciez kopiowałem pliki, ale normalnie niby se wtedy ładuje.., i w sumie tez zauwazylem to, bo raz jak grałem chyba w.. sandstorm to mimo podlączonego do kompa poziom baterii spadał, to dziwne xD

  9. #9
    Awatar rafalek78

    Dołączył
    09 2009
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    584
    Telefon
    Z1C
    ROM
    Stock Unbranded
    Tablet
    T100TA
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    11
    Piwa (Otrzymane)
    51

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Quaritto Zobacz posta
    no tak do kompa, przeciez kopiowałem pliki, ale normalnie niby se wtedy ładuje.., i w sumie tez zauwazylem to, bo raz jak grałem chyba w.. sandstorm to mimo podlączonego do kompa poziom baterii spadał, to dziwne xD
    Sporo tez zalezy od kompa. Na moim domowym jak podepne z przodu obudowy to w zyciu sie nie naladuje a dysk 2,5 cala nawet nie rusza, natomiast jak podlacze z tylu wszystko jest ok....

  10. #10

    Dołączył
    05 2010
    Posty
    26
    Telefon
    Sony Ericsson X10
    Sieć
    Inna
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    no nie wiem, uzywam laptopa ;p
    probowalem zgrac jeszcze raz ten sam plik i bylo to samo, tylko po ponownym wlaozeniu baterii wlaczyl sie normalnie. Czyli przyczyna zawieszenia tel na amen byl blad podczas wgrywania pliku..(?)

  11. Piwa Mateu postawił(li) piwo(a) za posta.
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone