Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Legend/brak polskiego języka

  1. #1
    Awatar kenpaczi

    Dołączył
    04 2010
    Posty
    39
    Telefon
    Legendarny HTC
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    2

    Domyślnie Legend/brak polskiego języka

    Jest pewien Legend Z Niemiec, który nie ma menu polskiego
    Mogę jakoś zmienić softa na pl?? Wgrać nowego softa, czy cuś??
    Jeżeli jest taka możliwość to może od następnego tygodnia będę miał Legend
    Help;]
    Ps. a jest jakaś nowa aktualizacja dla Legenda. Nie można jakoś dzięki temu załatwić pl język?
    Ostatnio edytowane przez kenpaczi ; 23-04-10 o 20:04

  2. #2

    Dołączył
    08 2009
    Posty
    52
    Telefon
    Został zgubiony ; d
    Sieć
    Era
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    Z tego co wiem, Legend jak i Desire maja full pakiet jezykowy nie zaleznie z jakiego kraju bierzesz (nie wiem jak z instrukcjami etc.), te dostępne na wolnym rynku (nie od operatora) ma okno wyboru jezyku przy pierwszym uruchomieniu telefonu i jezyk Polski widnieje na liście.

    //Krzysiec: Przeniosłem do tematu, w którym autor zadał to samo pytanie.
    Ostatnio edytowane przez Krzysiec ; 23-04-10 o 21:12

  3. #3
    Awatar kenpaczi

    Dołączył
    04 2010
    Posty
    39
    Telefon
    Legendarny HTC
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    2

    Domyślnie

    No właśnie, też tak czytałem. Ten koleś, od którego kupuje napisał mi, że telefon jest z Niemiec i ma menu tylko w językach: angielski niemiecki wloski turecki...no i w takim bądź razie ten Legend nie ma takiego apkietu

    Ma czy nie, jak kupie to się dowiemy.
    Gdyby nie miał, co wtedy? Jest jakaś inna opcja niż wtyczka morelocale- ona podobno kiepsko tłumaczy.....

    A może gdybym wgrał room Legendary 1.3.5 stabilny i szybki ROM - Android 2.1 "Legendary 1.3.5 stabilny i szybki ROM - Android 2.1"? (W temacie jest napisane, że jest na podstawie roomu Legenda dla Europy..)
    Ostatnio edytowane przez kenpaczi ; 23-04-10 o 21:46

  4. #4
    Awatar Krzysiec

    Dołączył
    09 2009
    Posty
    2,744
    Telefon
    HTC ONE X+
    ROM
    STOCK
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    124
    Piwa (Otrzymane)
    242

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez kenpaczi Zobacz posta
    A może gdybym wgrał room Legendary 1.3.5 stabilny i szybki ROM - Android 2.1 "Legendary 1.3.5 stabilny i szybki ROM - Android 2.1"? (W temacie jest napisane, że jest na podstawie roomu Legenda dla Europy..)
    A nie lepiej od razu wgrac Windowsa 7 ? Kolego tamten rom jest na HERO a nie Legend ... Tak bardzo chcesz uwalic telefon w przedbiegach ? Najpierw poczytaj dkłądnie FORUM. Nie wiem czy w Legendzie jest juz odblokowany bootloader wiec nie wiem czy wgrasz jakis inny ROM narazie ... Aczkolwiek ja sie moge mylic bo Legenda nie mam ... Niemniej w sprawie powyzszego ROMu na pewno sie nie myle.

  5. #5

    Dołączył
    03 2010
    Skąd
    Cork - IE
    Posty
    26
    Telefon
    Xperia Play, HTC Desire
    Sieć
    Inna
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    6

    Domyślnie

    Nie trzeba żadnego roma nowego wgrywac ja swojego legenda kupilem w irlandii i wystarczyło z marketu ściągnąć aplikację LANGUAGE PICKER i wybrać odpowiedni język Android już w sobie ma wszystkie wersje językowe tylko są niewidoczne a w menu zależne od lokalizacji do tego jeszcze polska klawiaturę ze słownikiem tez z marketu sciagasz i masz wszystko w pl mam nadzieje ze pomoglem

  6. Piwa nodan postawił(li) piwo(a) za posta.
  7. #6

    Dołączył
    05 2010
    Posty
    1
    Telefon
    htc legend
    Sieć
    Inna
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    dzieki wielkie!to dziala!jestem abonentem sieci za granica,ale wkurzalo mnie to,ze nie mam dostepu do jezyka polskiego!jednak szybciej sie czlowiek porusza majac do dyspozycji polskie instrukcje w telefonie!teraz dzieki Twojej info,weszlam do marketu i ...mam juz polski!
    pozdrawiam

  8. #7
    Awatar crowgsm

    Dołączył
    11 2009
    Posty
    29
    Telefon
    Galaxy SII
    Tablet
    GoClever A103
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    4

    Domyślnie legend język polski

    Witam mam Legend z Vodafone de , kupiłem go tu w pl z komisu . Jak zrobiłem ustawienia fabryczne język polski uciekł, w jaki sposób moge wgrać tylko język polski . telefon jak miał tak ma oficjalny brandowany Rom Vodafone.

    Już wiem jak doczytałem MoreLocal pomógło

    //KD: Przenoszę
    Ostatnio edytowane przez WithoutName ; 23-01-11 o 16:42

  9. #8

    Dołączył
    03 2010
    Skąd
    Cork - IE
    Posty
    26
    Telefon
    Xperia Play, HTC Desire
    Sieć
    Inna
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    6

  10. #9

    Dołączył
    03 2011
    Posty
    87
    Telefon
    Motorola RAZR
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Witam. Czy mógł by ktoś umieścić tą aplikację
    https://market.android.com/details?i...=search_result
    na jakimś serverze?? Nie wiem czemu ale mam problem ze ściąganiem aplikacji z android market

    Chciał bym wreszcie spolszczać moją Legendę,...

  11. #10
    Awatar sirpasztet

    Dołączył
    06 2010
    Skąd
    Terespol
    Posty
    237
    Telefon
    HTC Legend
    ROM
    Android 2.3.7
    Tablet
    The new iPad
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    10
    Piwa (Otrzymane)
    32

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone