Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Legend/brak polskiego języka

  1. #1
    Awatar kenpaczi

    Dołączył
    04 2010
    Posty
    39
    Telefon
    Legendarny HTC
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    2

    Domyślnie Legend/brak polskiego języka

    Jest pewien Legend Z Niemiec, który nie ma menu polskiego
    Mogę jakoś zmienić softa na pl?? Wgrać nowego softa, czy cuś??
    Jeżeli jest taka możliwość to może od następnego tygodnia będę miał Legend
    Help;]
    Ps. a jest jakaś nowa aktualizacja dla Legenda. Nie można jakoś dzięki temu załatwić pl język?
    Ostatnio edytowane przez kenpaczi ; 23-04-10 o 19:04

  2. #2

    Dołączył
    08 2009
    Posty
    52
    Telefon
    Został zgubiony ; d
    Sieć
    Era
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Z tego co wiem, Legend jak i Desire maja full pakiet jezykowy nie zaleznie z jakiego kraju bierzesz (nie wiem jak z instrukcjami etc.), te dostępne na wolnym rynku (nie od operatora) ma okno wyboru jezyku przy pierwszym uruchomieniu telefonu i jezyk Polski widnieje na liście.

    //Krzysiec: Przeniosłem do tematu, w którym autor zadał to samo pytanie.
    Ostatnio edytowane przez Krzysiec ; 23-04-10 o 20:12

  3. #3
    Awatar kenpaczi

    Dołączył
    04 2010
    Posty
    39
    Telefon
    Legendarny HTC
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    2

    Domyślnie

    No właśnie, też tak czytałem. Ten koleś, od którego kupuje napisał mi, że telefon jest z Niemiec i ma menu tylko w językach: angielski niemiecki wloski turecki...no i w takim bądź razie ten Legend nie ma takiego apkietu

    Ma czy nie, jak kupie to się dowiemy.
    Gdyby nie miał, co wtedy? Jest jakaś inna opcja niż wtyczka morelocale- ona podobno kiepsko tłumaczy.....

    A może gdybym wgrał room Legendary 1.3.5 stabilny i szybki ROM - Android 2.1 "Legendary 1.3.5 stabilny i szybki ROM - Android 2.1"? (W temacie jest napisane, że jest na podstawie roomu Legenda dla Europy..)
    Ostatnio edytowane przez kenpaczi ; 23-04-10 o 20:46

  4. #4
    Awatar Krzysiec

    Dołączył
    09 2009
    Posty
    2,744
    Telefon
    HTC ONE X+
    ROM
    STOCK
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    117
    Piwa (Otrzymane)
    194

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez kenpaczi Zobacz posta
    A może gdybym wgrał room Legendary 1.3.5 stabilny i szybki ROM - Android 2.1 "Legendary 1.3.5 stabilny i szybki ROM - Android 2.1"? (W temacie jest napisane, że jest na podstawie roomu Legenda dla Europy..)
    A nie lepiej od razu wgrac Windowsa 7 ? Kolego tamten rom jest na HERO a nie Legend ... Tak bardzo chcesz uwalic telefon w przedbiegach ? Najpierw poczytaj dkłądnie FORUM. Nie wiem czy w Legendzie jest juz odblokowany bootloader wiec nie wiem czy wgrasz jakis inny ROM narazie ... Aczkolwiek ja sie moge mylic bo Legenda nie mam ... Niemniej w sprawie powyzszego ROMu na pewno sie nie myle.

  5. #5

    Dołączył
    03 2010
    Skąd
    Cork - IE
    Posty
    26
    Telefon
    Xperia Play, HTC Desire
    Sieć
    Inna
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    6

    Domyślnie

    Nie trzeba żadnego roma nowego wgrywac ja swojego legenda kupilem w irlandii i wystarczyło z marketu ściągnąć aplikację LANGUAGE PICKER i wybrać odpowiedni język Android już w sobie ma wszystkie wersje językowe tylko są niewidoczne a w menu zależne od lokalizacji do tego jeszcze polska klawiaturę ze słownikiem tez z marketu sciagasz i masz wszystko w pl mam nadzieje ze pomoglem

  6. Piwa nodan postawił(li) piwo(a) za posta.
  7. #6

    Dołączył
    05 2010
    Posty
    1
    Telefon
    htc legend
    Sieć
    Inna
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    dzieki wielkie!to dziala!jestem abonentem sieci za granica,ale wkurzalo mnie to,ze nie mam dostepu do jezyka polskiego!jednak szybciej sie czlowiek porusza majac do dyspozycji polskie instrukcje w telefonie!teraz dzieki Twojej info,weszlam do marketu i ...mam juz polski!
    pozdrawiam

  8. #7
    Awatar crowgsm

    Dołączył
    11 2009
    Posty
    29
    Telefon
    Galaxy SII
    Tablet
    GoClever A103
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    4

    Domyślnie legend język polski

    Witam mam Legend z Vodafone de , kupiłem go tu w pl z komisu . Jak zrobiłem ustawienia fabryczne język polski uciekł, w jaki sposób moge wgrać tylko język polski . telefon jak miał tak ma oficjalny brandowany Rom Vodafone.

    Już wiem jak doczytałem MoreLocal pomógło

    //KD: Przenoszę
    Ostatnio edytowane przez WithoutName ; 23-01-11 o 16:42

  9. #8

    Dołączył
    03 2010
    Skąd
    Cork - IE
    Posty
    26
    Telefon
    Xperia Play, HTC Desire
    Sieć
    Inna
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    6

  10. #9

    Dołączył
    03 2011
    Posty
    87
    Telefon
    Motorola RAZR
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Witam. Czy mógł by ktoś umieścić tą aplikację
    https://market.android.com/details?i...=search_result
    na jakimś serverze?? Nie wiem czemu ale mam problem ze ściąganiem aplikacji z android market

    Chciał bym wreszcie spolszczać moją Legendę,...

  11. #10
    Awatar sirpasztet

    Dołączył
    06 2010
    Skąd
    Terespol
    Posty
    237
    Telefon
    HTC Legend
    ROM
    Android 2.3.7
    Tablet
    The new iPad
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    9
    Piwa (Otrzymane)
    31

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone