Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 75

Wątek: CyanogenMod 10 - android 4.1

  1. #1

    Dołączył
    02 2012
    Posty
    47
    Telefon
    Samsung Galaxy Tab GT-P1000
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Talking CyanogenMod 10 - android 4.1

    Ktoś już wypróbował???
    [ROM][4.1.1] CyanogenMod 10 Preview [Build 2 up] - xda-developers

    Notatka od moderatora:
    Torres9: Nigdy nie zakładamy tematów z pytaniami w dziale ROMy & Modyfikacje! Należy przeczytać regulamin forum, jak i tego działu. Następnym razem coś takiego będzie niezwłocznie wynagrodzone punktami karnymi!
    Ostatnio edytowane przez TheSpecial1 ; 09-04-13 o 12:51

  2. #2

    Dołączył
    12 2010
    Skąd
    Kalisz
    Posty
    737
    Telefon
    HTC One
    ROM
    Oficjalny 4.4.2 | Oficjalny 4.2.1
    Tablet
    ATP tf300tg
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    26
    Piwa (Otrzymane)
    26

    Domyślnie

    Działa:
    Wifi
    Bluetooth - niepotwierdzone
    Telefon, 3G. wiadomości
    Frontowa kamera
    Audio

    Znane problemy
    Upiorna animacja auto-rotacji =|
    Raczej niezbyt płynny
    Zewnętrzna sd nie jest montowana

    Nie sprawdzałem ale fajnie, że się coś dzieje. Poczekam na jeszcze parę upgrade`ów i zobaczymy.
    Android 4.1 Jelly Bean CyanogenMod 10 on GT-P1000 - YouTube
    Jelly Bean on Samsung Galaxy Tab P1000 - YouTube

  3. #3

    Dołączył
    08 2011
    Posty
    77
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    4
    Piwa (Otrzymane)
    3

    Domyślnie

    Ja mam zainstalowany build 2 z dzisiaj. Wersja alfa więc nie oczekiwałem niczego oprócz tego ze jakoś się uruchomi. A tu na upartego jak korzysta się tylko z paru prostych aplikacji to da się żyć, zostawiam go na razie celem testowania nowych buildow.
    W istocie nie działa montowanie zewnętrznej karty pamięci
    Fotki można cykac ale angel, wbudowany aparat nie działa
    Bateria na razie chyba gorzej niż w ics.
    Zdaje się ze problemy z flashem, youtube nie bangla
    Ostatnio edytowane przez redik ; 22-07-12 o 22:18

  4. #4
    Awatar Rafal_0

    Dołączył
    01 2011
    Skąd
    Bydgoszcz
    Posty
    176
    Telefon
    Galaxy Note II
    ROM
    Galaxy Tab - CM10.1 Galaxy Note II Stock
    Tablet
    Galaxy Tab P1000
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    5
    Piwa (Otrzymane)
    6

    Domyślnie

    Fajnie że będzie CM10 dla Galaxy Taba.
    Czy ktoś z forum instalował CM9 na Galaxy Tabie, jeśli tak to prosił bym o pomoc w instalacji.
    link do info o CM10 z XDA Unofficial CM10 for the Kindle Fire and Original Galaxy Tab – xda-developers

  5. #5

    Dołączył
    05 2012
    Skąd
    Polska Centralna
    Posty
    106
    Telefon
    SG- I8160 (Ace2) + GT-S7275R (Ace3)
    ROM
    CM
    Tablet
    SGT P1000
    Sieć
    Aero2 + Play
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    5

    Domyślnie

    No i mamy pierwsze wydanie CM10 nightly dla P1000:

    http://get.cm/get/jenkins/7578/cm-10...NIGHTLY-p1.zip

  6. #6
    Awatar stolipl

    Dołączył
    02 2011
    Skąd
    Namysłów
    Posty
    368
    Telefon
    Nokia Lumia 720
    ROM
    CM10.1 & WP8 GDR3(beta)
    Tablet
    Samsung Galaxy Tab GT-P1000
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    9
    Piwa (Otrzymane)
    4

    Domyślnie

    Można skądś wziąć GAPPSY czy jak ? Bo znaleźć nigdzie nie mogę.

    ---------- Post dołączono o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

    Znalazłem, ale po zainstalowaniu nie działa aparat, tzn włączy się lecz gdy zrobie zdjęcie wywala błąd galerii. No i nie mam zasięgu

  7. #7

    Dołączył
    12 2011
    Posty
    19
    Telefon
    NOKIA C3-00
    ROM
    P1000BOJP1
    Tablet
    SGT P-1000
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Aparat faktycznie nie działa jak trzeba. Można sobie poradzić robiąc panoramę bez panoramy.

    A z innej beczki od pewnego czasu mam problem z połączeniem się tabem (na 9 i 10) z wifi zabezpieczonym. Bez zabezpieczen jest OK.

    Ktoś coś wie ?

  8. #8

    Dołączył
    05 2012
    Skąd
    Polska Centralna
    Posty
    106
    Telefon
    SG- I8160 (Ace2) + GT-S7275R (Ace3)
    ROM
    CM
    Tablet
    SGT P1000
    Sieć
    Aero2 + Play
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    5

    Domyślnie

    Też wczoraj testowałem, ale póki co wróciłem do cm 9.1 stable, za bardzo ten cm 10 jest jeszcze preview, internet nie działa zarówno w 3G jak i po wi-fi, nie można dodać nowego apn bo po prostu nie można go zapisać w pamięci ustawień. nic pozostaje czekać na kolejne buildy, duży plus za ogólną szybkość działania i zmienione boot animations, gaaps niby są jakieś na stronie cyanogena w wikipedii ale nie sprawdzałem , może te od cm 9.1 będą działać ?

    ---------- Post dołączono o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

    Cytat Zamieszczone przez oilkm Zobacz posta
    Aparat faktycznie nie działa jak trzeba. Można sobie poradzić robiąc panoramę bez panoramy.

    A z innej beczki od pewnego czasu mam problem z połączeniem się tabem (na 9 i 10) z wifi zabezpieczonym. Bez zabezpieczen jest OK.

    Ktoś coś wie ?
    Ja na cm9.1 nie mam żadnych problemów ani z internetem w 3G Aero2 ani z siecią zabezpieczona Wi-FI, działa tu wszystko tak jak powinno, dziwne że u Ciebie jest z tym problem.

  9. #9
    Awatar halun

    Dołączył
    08 2010
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    46
    Telefon
    Sony Xperia S
    Tablet
    GoClever 7"
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    5
    Piwa (Otrzymane)
    5

    Domyślnie

    witam,
    czy ktoś ma stację cm10 na p100 i może potwierdzić, że działa HDMI-out poprzez oryginalną stację dokującą ?
    Tab mi służy jako media-player i nie chciałbym, aby dzieciaczki nie mogły oglądać swoich bajek na TV

  10. #10
    Awatar koniumarcin91

    Dołączył
    12 2011
    Posty
    23
    Tablet
    Samsung Galaxy Tab
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    czy koś robił update?? bo ja jak próbuje do najnowszego z 26.09 to mam error. z 24.09 to samo. wiecie co może być nie tak??

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone