-
Na miui polska poszukaj
-
pewnie mi sie dostanie za offtop :/ ale chcialbym sie dowiedziec: gdzie znajde starsze motywy do miui ? na oficialnych stronach i tych co zwykle mozna zlalesc np polskiej sa tylko niektore a miui chwali sie jakimis 8 tysiacami
chcialbym zostac na tym romie ale pamietam ze kiedys mialem w wersji gingerbread i pokazywalo mi o wiele wiele wiecej w aplikacji z motywami. z gory dziekuje za pomoc
-
Na miuiv3 czyli na bazie GB mozesz znalesc duzo motywow na xda i na stronce miui themes. A co motywow na miuiv4 sa chyba tylko 2 w pelni dzialajace reszta zmienia tylko ikonki i lockscreen
-
no themy są jeszcze niedopracowane niestety :
ale spokojnie wszystko przyjdzie z czasem ;P Co do miui Andy'ego, to dalej jest problem z synchro z fb ;P Przynajmniej u mnie, opcja taka jest ale niestety w kontaktach się nie pojawiaja ;P Denerwuje mnie to, bo mysle ze jest juz to na tyle zaawansowany build że takie pierdółki powinny działać, tym bardziej że dotyczy to kontaktów, co za tym idzie chyba najważniejszej rzeczy w telefonie ;P ma ktoś też taki problem czy nie? ;P
-
Aplikacja HacSync i kontakty sie pojawią na pewno(niestety platna ale....)
-
-
Nowa wersja 2.5.4 bardzo wczesnie sie dzisiaj pojawila....haha
Link jak zawsze w pierwszym poscie
-
w zasadzie nie widzę większych zmian ... Nie widzę sensu dodawaniu takich update"ów skoro nadal te same błędy co były, są ;P Ba, wręcz czasami jest regres ;P
Teraz wcale nie ma opcji synchro z fb, kolejny bug to po instalowaniu appek z marketu, wywala je, dopiero trzeba odinstalować, i ponownie pobrać i zainstalować ... Tak było na poprzedniej wersji, tak jest nadal ( po wipe) więc troszkę jestem zawiedziony
-
Nie macie czasem rozwiązania na to ze po wejściu w kontakty i wybraniu numeru najpierw pojawia się informacja o połączeniach trzeba przesunąć aby wybrać numer trochę to irytujące
-
Na razie nie ma. Tzn tak się dzieje jedynie dla kontaktów, które miały ostatnio połączenia i są w rejestrze w dialerze. Jak je usuniesz (rejestr) to wróci tamto ustawienie. Pewną radą na to jest ustawienie maksymalnej liczby wpisów w rejestrze połączeń np. na 10. Wtedy kontakt który będzie jedenasty zostanie usunięty i dla niego powróci domyślny widok...
Uprawnienia umieszczania postów