Ssię i ja
XEO chyba powinno być ? czy XEU
Witam,
na XDA pojawił się nowy Froyo przeznaczony dla Europy.
Link do wątku na XDA:
[ROM][FROYO]New FROYO Online! I9000xxJPO/JPP European - xda-developers
Linki do romu do pobrania-już decrypted:
http://www.multiupload.com/GPW457DZW9
http://www.multiupload.com/MX8XW7BG24
Ja już ściągam i zaraz będę flashował
Pozdrawiam
Ps.Z tego co widzę to trzeba go flashować na XWJM8 z pit512 i włączonym Re-Partition.A później ten rom z pit803 i bez Re-Partition.Co do product code to jeszcze nie wiem,bo mi wywaliło błąd jak go wrzuciłem na XWJPA.Najlepsze jest to,że na XWJMA data na lockscreenie jest po naszemu,a na tym ciągle po angielsku:/więc ja już wiem,którego z nich będę używał
Ps2.K'woli sprostowania-można ten rom flashować na każdego Eklerka-wrzucałem go i na XXJM1 i XXJM8 i za każdym razem zero problemów.
Ostatnio edytowane przez sardoid ; 08-11-10 o 15:29 Powód: Sprostowanie
Ssię i ja
XEO chyba powinno być ? czy XEU
Ciężko na tych serwerach z zassaniem. Slotów brak
Mnie zostało z 9 minut![]()
Czytam na xda są zadowoleni![]()
Najpierw JM8 a potem z pitem 803 czy 813 wygrywacie? Czy może macie zupełnie inne koncepcje?
Szkoda tylko,że nadal nie poprawili tej daty:/
---------- Post dołączono o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------
Z pitem803 idzie bez problemu-tylko nie zaznaczaj Re-Partition.Chociaż na XDA wgrywają XWJPA bez pita po XWJM8,więc pewnie i tego da się i bez pita i bez re-partitionpóźniej to sprawdzę...
No dobra ściąga sięNie chce mi się JM8 ściągać będę kombinował jak bez
(z JP6 nie mając JM1 dałem radę) ;]
ehh ile roboty będzie aby sobie go ustawić i powywalać śmiecieale warto z tego co piszą
"memento mori - pamiętaj o śmierci"
"Żyj tak abyś nigdy nie żałował że czegoś nie zrobiłeś"
Wole jednak z pitem wgrać. Właśnie wydawało mi się, że ktoś tam poruszył temat pit 813 na xda ale może pomyliło mi się z jpa, dlatego wolałem się zapytać jak Wy wgrywacoe i jak Wam to wychodziJM8 już siedzi teraz FR i może ukażą się jakieś różnice z JPA
ja wgrałem bez pit-a i bez Re-Partition,działa dość szybko i stabilnie jak na te pół godziny![]()
Heh szkoda że jeszcze to nie jest oficjalny froyo... Ponoć oficjalny ma być na łamach listopada i grudnia.
A tak w ogóle jak ktoś wgra to niech powie co nowego![]()
klusek postawił(li) piwo(a) za posta.