swype w paczce rozjeżdza się
Qrde.... na tym polskim miui nie działa mi wifi... łączy się z moim wi fi mam polączenie ale telefon zachowuje się jakby go nie było...
ja wgralem wersje Swype 2.6.47.11856 i wszystko pieknie smiga !
swype w paczce rozjeżdza się
Qrde.... na tym polskim miui nie działa mi wifi... łączy się z moim wi fi mam polączenie ale telefon zachowuje się jakby go nie było...
Ostatnio edytowane przez Kessol ; 26-06-11 o 15:52
Czy obecna wersja galneta bardzo się różni od MCG v7.7 ? jest sens przechodzić ? różnice są zauważalne ?
U mnie zatrzymuje sie na uzyskiwaniu adresu ip...i powrot do laczenia. Troche lipa ale az tak bardzo mi na tym nie zalezy. Ktos ma podobnie?? Uzywam kernela Neo miui 09
---------- Post dołączono o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------
Za duzo sie nie rozni... choc wydaje mi sie ze bateria lepiej trzyma. No i jest nowa blokada tel od Galneta...ogolnie nowe wersje za duzo nie w noszą,tak jak z CM7 niestety
Na ota.miuiandroid.pl jest wyraźnie napisane że layout jest uszkodzony. Poza tym jest tam wersja bez Swype.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Przygotowuje polskie tłumaczenie MIUI dla Galaxy S oraz tworze dostosowane do naszego języka ROMy: http://www.miuiandroid.pl/
Jeśli korzystasz z mojej pracy, to możesz mnie wspomóc sponsorując pizzę na długie, nieprzespane noce
Napisałem kilka postów wyżej że na tym karnelku (Neo miui 09) jest lipa z Wi-Fi
wgraj spolszczenie jeszcze raz co usunie tego karnela i przywróci działającego - Glitch V10C.
Oczywiście wcześniej formatując przy tym tylko cache i system (NIE formatujemy data i datadata).
Czy spolszczenie od 2.0 pasuje do 2.0+?
Spolszczenie V2+
- 720p Finally Fixed
- Video Playback Improvements
- Power and Reliability Improvements (System & "Kernel Thanks Zach")
- Speed Improvements with UI
- New YouTube Application
- New SuperUser Application
- Display Improvements (Colour & Hue)
- Other small tweaks and improvements.
- Added Swype 3.6 PL
- Changed kernel to Glitch
Ostatnio edytowane przez Acik ; 26-06-11 o 19:27
sardoid postawił(li) piwo(a) za posta.