Dla tych, którym nie działa adfree - root explorerem lub czymś podobnym wejdźcie do system/bin i usuńcie pliki o nazwie mount i unmount.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Mam takie pytanie, jestem teraz na MIUI MCG v.7.5 i jak chce zainstalować wersje od galneta to musze robic downgradea do froyo później speedmod itd czy moge odrazu wrzucić na MCG?
edit: już znalazłem![]()
Dla tych, którym nie działa adfree - root explorerem lub czymś podobnym wejdźcie do system/bin i usuńcie pliki o nazwie mount i unmount.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Czy działa tutaj BLN ? tzn. w tym romie powiadomienie LED bo jakos nie![]()
Witajcie,
Mam od niedawna MIUI GALNETA (dokladnie dwa dni) i mam od poczatku problem z wifi.
Poblem polega na tym ze system znajduje sieci, widzi wszystkie, przy probie polaczenia z dana siecia laczy sie, chwile potem znowu wyszukuje sieci, a potem po ponownej probie polaczenia sie rozlacza i juz nie chce sie polaczyc. Przy kolejnym wybraniu sieci zeby sie polaczyc problem sie powtarza...
spotkaliscie sie z czyms takim?
Pojawiła się wersja v2
Version 2.0
Framework Modified
Updater FC Issue Resolved
New Lockscreen (Activated via Theme Manager)
Light Sensor Adjustments
SU Issues Resolved
3D Fix Applied
Removed Unrequired Files and Frameworks
Updated to MIUI 1.6.24 (Change Log at MIUI, Redefining Android – MIUI Android Developers)
Download: MIUI Galnet v2
---------- Post dołączono o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------
Ja miałem podobnie tylko jeszcze na wcześniejszej wersji MIUI MCG v7.7, zmiana kerneli, flashowanie od nowa ROMu [MIUI MCG] oraz radia nie pomagały... Pomogło dopiero przeskok na CM7 #33 po czym powrót na MIUI Galnet v1, stockowy kernel oraz Radio JVO [wątpie,żeby radio miało tu jakieś znaczenie ponieważ wcześniejsze zmiany nie przynosiły rezultatu] ^^
Tutaj masz CM7 CyanogenMod Mirror Network - Powered by TDRevolution ^^ Nie gwarantuje, że Ci to pomoże u mnie sytuacja wyglądała chyba nieco inaczej... tzn. mi sieć widział, ale internet po WiFi mi nie działał, cały czas pluł brakiem dostepu do internetu.
Ostatnio edytowane przez Angel_of_Death ; 24-06-11 o 20:10
matious postawił(li) piwo(a) za posta.
przed chwila z 7.6b przenioslem sie na tego galneta v2 (przy okazji zmieniajac radio z jv6 na jvo - dla testu, jv6 dzialalo pieknie).
pierwszy raz od dluzszego czasu theme manager dziala. po odtworzeniu wszystkiego z miui backup - poki co dziala ok, z czasem sie okaze czy stabilniej niz 7.6, ktory kilka rebootow "od tak sobie" przyliczyl...
Czym różni się MIUI Galneta (oficjalny jest to w ogóle port? ;d) od tego z oficjalnej strony - MIUI, Redefining Android – MIUI Android Developers ? Mam zainstalowane to od Galneta i strasznie mi się podoba, jest szybkie, stabilne i ładne. UI iPhona bardzo mi się podoba i cieszę się, że mogę je mieć również na telefonie z Androidem![]()
a jest na to polski język ??