Niestety tylko przez ODINA czyli strata zainstalowanych apk ale po uprzednim xxjph poszło bezproblemowo bez PIT. Rozpoczynam testowanie co to przynosi nowegoZałączam fotkę z przed kilku minut
Tak - to jest moj 1 post na tym forum i zapewne moja wiarygodność jest niewielka ale ROM jest jak napisałem. Nie mam jak i kiedy wystawiać ale mogę jednej osobie np Dexterowi podesłać jakoś jeśli on wystawi na jakimś serwerze.
Link bedzie jak sie wsio upnie - wg uploadu 30 minut. Do tego czasu biore przerwe od kompa
PS. Z nowości np WIdget "Zegar podwójny" ktorego wczesniej nie widzialem nigdy...chyba ze cos przegapilem
//Linki do downloadu w spisie, wgrywa się go tak:
Nowe doniesienia mówią, że nawet lepiej działa 512.PIT
Dexter
Ostatnio edytowane przez Dexter ; 23-09-10 o 22:59
Oficjalny czy nie oficjalny??;> sekunde temu wgralem innego 2.2 wiec nie wiem![]()
ooo wreszcie, no to zaraz testujemy.
Nokia 5800 (broken display, sold) > SGS (broken display, sold) > SGS2 (chainfire? lol!, sold) > Nokia 5800 & HTC Sensation
I reject Your reality and substitute My own.
a gdzie jest link? skąd go pobrać?
zaraz zaraz, przez odina czy przez kiesa?
Żadnych info na XDa odnośnie tego XXJPK.
Ja dopisałem kiesa do tematu przy okazji kiedy przydzielałem kategorię I9000 rom, nie wiem teraz czy się nie rozpędziłem.
Nokia 5800 (broken display, sold) > SGS (broken display, sold) > SGS2 (chainfire? lol!, sold) > Nokia 5800 & HTC Sensation
I reject Your reality and substitute My own.
Jak dla mnie prowokacja. Na xda nic o tym nie ma, na samfirmware też coś nie widzę. Tu nie ma linku![]()
no te zdjęcie raczej jest oryginalne, ale skąd linka wziąć?
Chyba jakas bajeczka;DD
a sie wszyscy juz ucieszyli;P