Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Dlaczego przez WiFi nie odtwarza filmów na Youtube

  1. #1

    Dołączył
    06 2011
    Skąd
    Katowice
    Posty
    5
    Telefon
    Wildfire
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie Dlaczego przez WiFi nie odtwarza filmów na Youtube

    Witam. Tak jak w temacie nie odtwarza mi filmów na youtube. W domu gdzie podłączony jestem do swojego routera przez WIFi, wszystkie strony działają w przeglądarce zasuwa, a kiedy odpalam aplikacje YouTube nie moge odtworzyć żadnego filmiku. Prosze o pomoc.

  2. #2

    Dołączył
    02 2011
    Skąd
    Kraków
    Posty
    40
    Telefon
    Nexus 4
    ROM
    Android 5.0 stock+root
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    8

    Domyślnie

    Przed załadowaniem filmu odznacz opcje HQ w prawym górnym rogu.

  3. #3

    Dołączył
    06 2011
    Skąd
    Katowice
    Posty
    5
    Telefon
    Wildfire
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez tomekrk90 Zobacz posta
    Przed załadowaniem filmu odznacz opcje HQ w prawym górnym rogu.
    Pomogło ale tylko w przeglądarce zaczęło mi działać i za to wielki plus dla Ciebie. Lecz w aplikacji YT dalej nie moge ogladac, nie ma nawet opcji zeby odznaczyc HQ

  4. #4

    Dołączył
    02 2011
    Skąd
    Kraków
    Posty
    40
    Telefon
    Nexus 4
    ROM
    Android 5.0 stock+root
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    8

    Domyślnie

    Podczas ładowania filmu obroc telefon (pełny ekran) i w prawym gornym rogu bedzie zaznaczona opcja HQ, ale musisz zrobic to szybko zanim wyskoczy tekst "wystąpił problem podczas ładowania...."

  5. Piwa SmokHTC postawił(li) piwo(a) za posta.
  6. #5

    Dołączył
    06 2011
    Skąd
    Katowice
    Posty
    5
    Telefon
    Wildfire
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Masz ode mnie browar stary ! Jesteś wielki !

  7. #6

    Dołączył
    10 2010
    Posty
    88
    Telefon
    Htc Wildfire, ZTE Blade, Sony Xperia J, Nexus 4
    ROM
    Froyo, Gingerbread_MR1, Jelly Bean 4.3
    Tablet
    GoClever A73
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    35

    Domyślnie

    A nie da się tego ustawić na stałe, żeby było wyłączone HQ ?

  8. #7

    Dołączył
    10 2011
    Posty
    1
    Telefon
    661250608
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Ja mam podobny problem,jak kliknę na filmik to pokazuje mi "wymaga połączenia z serwerem.Połączyć?"klikam tak i pisze nie można nawiązać połączenia.A program do odtwarzania filmów mam RealPlayer i nie pisze mi te HQ?? proszę pisać na mój e-mail dawidex98@gmail.com
    Ostatnio edytowane przez dawidex98 ; 09-10-11 o 15:51

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone