-
Ostatnio edytowane przez Barteek ; 14-07-12 o 14:04
-
napisalem o tym na oficjalnym profilu HTC Polska na fb, tak mi odp. ,,...na razie nie mamy oficjalnych wiadomości na ten temat. Jeśli coś nowego się pojawi na pewno o tym napiszemy."
-
dobrze ze wiedza jakiej firmy oddzialem sa
-
HTC jeszcze nigdy nie napisało prawdy..zawsze umywają ręce albo nabierają wody w usta..standard.Mam nadzieję,że ICS nie zamuli naszych DHD i bedzie to faktycznie dobra ostatnia aktualizacja..a przede wszystkim bez błędów.
-
Przypomnę jak było z sense 3.0 i androidem 2.3.5 ? Cisza i okazało się że jest już OTA, rozumiem że DHD to bardzo dobry model no może po za pomysłem na umieszczenie karty sim bez docisku, ale mniejsza o to, ale wątpię aby coś mieliby do niego dodać, a i pytanie co niby ma się zmienić po tej aktualizacji ?
-
-
HTC potwierdziło tę informację na swoim Facebooku
-
dokladnie pisza tak..
HTC has been working hard to get its Ice Cream Sandwich upgrades ready, and we’re excited to announce that our first round of ICS upgrades will roll out by the end of March for the HTC Sensation, HTC Sensation 4G and HTC Sensation XE, followed soon there after by the HTC Sensation XL.
In addition, we can confirm Ice Cream Sandwich upgrades will be coming later this year to the HTC Rezound, HTC Vivid, HTC Amaze 4G, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G, HTC Incredible S, HTC Desire S and HTC Desire HD. Stay tuned for more updates on Ice Cream Sandwich releases in the coming weeks.
-
wlasnie mialem to samo wkleic. A zatem czekajmy cierpliwie (potraficie? bo ja nie
)
-
Przy tej aktualizacji zwalą zapewne mnóstwo rzeczy, a jako że będzie to ostatnia aktualizacja, poprawek nie doczekamy się nigdy
Uprawnienia umieszczania postów