Naprawdę nie da rady uruchomić na tym romie aparatu? Na CM9 i MIUI 4 aparat się uruchamia więc tutaj tez musi się jakoś dać.
Nadane alfabetem Morse'a z Zetki za pomocą Tapatalk
Nie o to chodzi.
Chodzi o AKTYWNY ekran blokady z pogodą.
Prawidłowa odpowiedź:
- nie ma w tej wersji Sense tych aktywnych ekranów blokady (pogoda, akcje itp). To wersja "lite" Sense v4.
Natomiast ROMy z OneX i OneS - mają "pełne Sense v4" i tam występuje aktywny ekran blokady.
Naprawdę nie da rady uruchomić na tym romie aparatu? Na CM9 i MIUI 4 aparat się uruchamia więc tutaj tez musi się jakoś dać.
Nadane alfabetem Morse'a z Zetki za pomocą Tapatalk
Czytanie ze zrozumieniem boli? Napisałem, że skoro na niektórych romach aparat działa to musi istnieć sposób aby aparat działał. Twórcy chociażby MIUI 4 chyba magii nie użyli a pomimo to udało im się zrobić działający aparat.
Ty chyba nie masz pojecia co piszesz, pomysl ile czasu ludzie poswiecili na dzialajacy aparat, juz? Ok, to teraz wyobraz sobie ze mieli oni do tego kody zrodlowe takie jak CM7 i aosp ICS i stworzyli hack na dzialanie aparatu. Teraz wyobraz sobie, ze masz tylko skompilowane sterowniki po androida 2.3 i nic wiecej, jak chcesz to odpalic na androidzie 4.0? Uswiadomilem ci jakie to trudne zadanie?
Wysłane z mojego HTC Desire Z
DeTeMoto postawił(li) piwo(a) za posta.
Niestety, większość userów nie odróżnia romów opartych na CM i tych z Sense. I potem piszą posty pokazujące ich indolencję w tych sprawach. Pewno i tak nie będą wiedzieć co to indolencja.....
Mam nadzieję, że w końcu udostępnią kody do Sense. Ta wersja Romu bardzo mi pasuje.
[ICS4.0.4][Sense 4.1 lite] Nik_Project_X_Rebirth_DZ_v1.0.0_by_......
Nie dyskutuj z głupkiem. Sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem zabije doświadczeniem........
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale chyba coś się ruszyło w temacie DHD odnośnie androida 4.0 i nowego sense: Sense 4.0 Builds Come to Desire & Desire HD | xda-developers
chyba źle zrozumiałeś :-)
nic nowego i zaskakującego w tym artykule nie ma.
raku
Myslalem, ze caly czas nie ma sterownikow do DHD, dlatego nie dziala aparat, bo nie dostal 4.0 i zrozumialem ze sie cos ruszylo wlasnie z portem i romem do DHD... Ale trudno... W takim razie przepraszam ze w blad wprowadzilem...
Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2