Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: ROM OFFICIAL KOREAN 3.4.2-74-JST-84 Padnięty głośnik i powrót do starego romu

Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    3

Domyślnie ROM OFFICIAL KOREAN 3.4.2-74-JST-84 Padnięty głośnik i powrót do starego romu

Witam, mam poważny problem. Najprawdopodobniej padł mi głośnik od rozmów a mam koreański ROM Official Froyo KR v3.4.2-74 released. Oddać z tym romem na pewno nie mogę na gwarancję więc muszę czekać na oficjalne froyo dla CE lub 2.1 jakiś update też dla centralnej europy czy jest jakiś inny sposób na powrót do romu np 2.51 czy 2.34? Ostatni mój rom 2.1 jaki miałem to niestety 2.59 i to był mój ogromny błąd.
    Jeszcze jedno mam pytanko. Rom dla play to rozumiem, że to ten z CE bo z polski to tylko brandowane widziałem dla ery i orange.
    Pozdrawiam.
    P.S
    telefon był z play brany.

Piwa (Postawione)
    76
    Piwa (Otrzymane)
    116

Domyślnie

Wgraj Froyo 155. Zadzwoń do teleplanu i zapytaj czy im to nie przeszkadza - pewnie mają to gdzieś. Potem spokojnie oddasz w ramach gwarancji.
    :-)

Awatar Borowik13

Piwa (Postawione)
    28
    Piwa (Otrzymane)
    69

Domyślnie

Albo czekaj na oficjalny, albo ryzykuj i wysyłaj jak ja. Swój wysłałem z froyo i chyba nawet nie zaglądali.
    Zmiana ROM'u a gwarancja

Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    3

Domyślnie

juz udalo mi się wgrać 2.51 przez nandroid i potem jeszcze 2.51boot przez rsd musiałem bo chcialem caly ten rom flashować ale niestety telefon wtedy nie chce sie uruchomić. Nie musze usuwać aplikacji superuser?

---------- Post dołączono o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

oddajac na gwarancje?

Awatar Borowik13

Piwa (Postawione)
    28
    Piwa (Otrzymane)
    69

Domyślnie

Taki powrót nie przywróci gwarancji, w serwisie zrobią flasza 2.51 i telefon nie odpadli w ogóle, lepiej już z froyo wysłać.

Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    3

Domyślnie

no ale po co maja robic znow flasha 2.51 skoro jest juz wgrany? to jak froyo by był i zapewne masz na mysli wersje 3.4.2-155-2 to juz nie beda probowac flashowac?

---------- Post dołączono o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

odpowie ktos? bo jutro chcialbym juz go oddac na gwarancje bo rozmowianie przez glosnomowiacy nie jest zbyt wygodne.

Piwa (Postawione)
    17
    Piwa (Otrzymane)
    41

Domyślnie

Beda flashowac bo nie ma oficjalnego froyo dla europy...

Sent from Barebones-Defy using tapatalk.
    Sony->Panasonic->SE k510i->SE K550i->Nokia e51->HTC magic vodafone ;] (u taty) -> Motorola DEFY

MTD PARTITION HACK FIRERATA

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów