Póki co ICS jest niedopracowany na Xperii. Chciałbym, żeby najpierw ICS działał w pełni stabilnie tj, brak problemu z dotykiem i dźwiękiem smsa.
Dokładnie tak jak piszesz. Szkoda. Bardzo późno aktualizują. -.- Aczkolwiek mamy teraz pewność, że dostaniemy JB :-)
Wysłane z mojej Sony Xperii P za pomocą Tapatalk 2
Alcatel One Touch Club+ ---> (przez pewien czas Samsung SGH-X600)* ---> Philips 355* ---> Siemens C60* ---> Sagem myX5-2 ---> Sony Ericsson D750i ---> Samsung Avila ---> Sony Xperia P
* tutaj kolejność może się nie zgadzać :D
Póki co ICS jest niedopracowany na Xperii. Chciałbym, żeby najpierw ICS działał w pełni stabilnie tj, brak problemu z dotykiem i dźwiękiem smsa.
Z tego co napisali można się spodziewać, że aktualizacje dostaniemy w marcu/kwietniu. Ale lepsze to niż gdyby w ogóle miało jej nie być![]()
Nie wiem co wy macie do tego ICS'a. Ja nie mam żadnych problemów z dźwiękami itp :-)
A może być tak, że JB będzie 100 razy lepszy. Teraz tylko czekać. :-)
Alcatel One Touch Club+ ---> (przez pewien czas Samsung SGH-X600)* ---> Philips 355* ---> Siemens C60* ---> Sagem myX5-2 ---> Sony Ericsson D750i ---> Samsung Avila ---> Sony Xperia P
http://android.com.pl/news/6593-sony...zatku-grudnia/
Czytaliście? :-D No no. Jak to prawda to niezły prezent na święta nam zrobią :-D
Cookie_Monster postawił(li) piwo(a) za posta.
Super sprawa!Najbardziej mnie ciekawi jak się sprawuje GoogleNow, bo w sumie to ICS mi wystarcza jeżeli chodzi o płynność i niezawodność.
Coś mi się nie wydaje aby to była prawda. Tutaj macie oryginalny news na ten temat (już pomijam to, że pojawił się miesiąc temu, a u nas dopiero dzisiaj...). Napisali tam, że JB dla Xperii S/Acro S/Ion pojawi się pod koniec października lub na początku listopada. Aktualizacji jak nie było tak nie ma, a mamy już połowę listopada... Tak więc według mnie nie ma co sobie robić nadziei na pojawienie się JB dla SXP na początku grudnia tego roku.
też w to nie wierzę. wcześniej było podawane, że ma być na początek drugiego kwartału i znając opieszałość Sony to wierze w ten terminnajpierw 4.1 dostaną T V i S, dopiero później my.
ponadto fony z 512 ram zapewne nie dostaną nowego androida.
witam. mnie dziś poinformował PCC o możliwości aktualizacji oprogramowania, a już obecnie posiadam 4.0.4. nie pisze mi do czego będzie mi aktualizował, więc trochę się boję![]()
lordwiater postawił(li) piwo(a) za posta.