Podobno nie, trzeba skorzystać z PC Companion albo Xperia™ go - Sony Smartphones (Global UK English)
To jest aktualizacja OTA?
Telefony:HTC Hero»Motorola Milestone»Samsung Wave»HTC Mozart»HTC Desire Z»Mororola RAZR»HTC ONE V»Sony Xperia S
Tablet:Motorola XOOM»iPad 2»???(Chińska wyższa półka bez nazwy)
Podobno nie, trzeba skorzystać z PC Companion albo Xperia™ go - Sony Smartphones (Global UK English)
No bo próbowałem i tak i tak i telefon nie widzi aktualizacji, a jest kupiony w sklepie a nie u operatora :/
Telefony:HTC Hero»Motorola Milestone»Samsung Wave»HTC Mozart»HTC Desire Z»Mororola RAZR»HTC ONE V»Sony Xperia S
Trzeba poczekać, aż aktualizacja obejmie też nasz kraj, cały proces ma trwać kilka tygodni.
- - - - - - -
Tapa-Tapa-Tapatalk
Korzystając z czeskiego forum xperia.cz udało mi sie uaktualnić Go do ICS 4.0.4. Jak narazie sprawuję sie bardzo dobrze, nawet bym powiedzial ze lepiej niz GB. Zobaczymy jak bedzie po kilku/kilkunastu dniach korzystania. Jeśli ktoś jest zainteresowany to polecam lekture (niestety po czesku, ale wszystkiego mozna sie domyslic ) - Zobrazit téma - Jak na nejnovější Android 4.0.4 pro Sony XPERIA Go
Zrobiłem tez roota na ics-banalna metodano i zobaczymy. Polecam przetestować oczywiście na własną odpowiedzialność. Ja jestem zadowolony.
YossPL postawił(li) piwo(a) za posta.
Czy po zaktualizowaniu trzeba ponownie wykonać rootowanie, jeśli miałem je już wcześniej?
Raczej po każdej zmianie romu trzeba wykonać roota. Na ics to banał... instrukcje znajdziesz na forum xda:-)
Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Szukałem i nie znalazłem żadnej prostej metody rootowania, możesz rzucić linkiem?
Edit: znalazłem takie coś, działa: http://www.teamandroid.com/2012/10/0...al-firmware/2/
(co prawda przy pierwszej próbie coś poszło nie tak i ekran nie wyświetlał prawidłowo zawartości, ale wgrałem ROM jeszcze raz i później rootowanie się powiodło).
Ostatnio edytowane przez YossPL ; 07-10-12 o 19:04
Mam z Euro więc z wolnej sprzedaży i w dalszym ciągi mi nic nie widzi, nie mogę zaktualizować