Pfff chwalipięty...Gratulacje.
Chcieliśmy się pochwalić że QtADB w wersji 0.7.6 został doceniony przez:
Softpedia.com
Chip.de
oraz Pc Welt/ - magazyn który chce dołączyć nasz program na cd/dvd
PS QtADB 0.8.0 został ukończony i tylko czekamy na tłumaczeniaUdostępniony powinien być w tym tygodniu
PPS Ostatnia wersja została ściągnięta już ponad 33 tysiące razy (z samego sourceforge) oraz ponad 1500 razy z softpedia plus pewnie inne serwisy których nie znamy/nie monitorujemy![]()
Pfff chwalipięty...Gratulacje.
ano chwalipięty bo jest czym się chwalić![]()
Witajcie,
QtADB w wersji 0.8.0 jest nareszcie dostępny. trochę informacji i linki możecie znaleźć na naszej stronie
jeśli szukasz łatwego sposobu na zmianę Radia,SPL,Recovery bądź romu, ta aplikacja jest dla Ciebie!
Drogi Kolego, program świetny, oprócz zależności które napisałeś na stronie, trzeba jeszcze doinstalować libqt4-opengl bo bez tego nie odpala się!
niestety mam zainstalowane wszystkie biblioteki Qt także nie bardzo wiem, których ludziom brakuje. ktoś mi komunikował, że wystarczą tylko qt-declarative (to jest moduł który załączam w qt) także myślałem, że to wystarczy. jednak mam na uwadze to, że użytkownicy linuxa mają jakąś tam wiedzę i świadomość jak to wszystko funkcjonuje i że sobie poradzą![]()
jeśli szukasz łatwego sposobu na zmianę Radia,SPL,Recovery bądź romu, ta aplikacja jest dla Ciebie!
7ymekk, mozarcik_
W najnowszej wersji (0.8.0) znalazłem błąd.
Gdy klikam w Pomoc > Sprawdź aktualizacje otwiera sie nie male okienko jak w poprzednich wersjach tylko duże (w pionie) okno, które oprócz informacji o wersjach ma jeszcze kod HTML.
Co dziwniejsze gdy klikam wlasnie w Pomoc > Sprawdź aktualizacje wywala mi sie Compiz O_o
System to Ubuntu 10.10
Screen okna:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
faktycznie coś się skiepściłozaraz sprawdzę co tam się stało. dzięki za informację
Mam problem z tym programem. Posiadam Ubuntu 10.10 w 64Bitach, dodałem wszystkie potrzebne pakiety.
Uruchamiam program, niestety nie widzi mojego telefonu, na HTC również mam uruchomiony a gdy kliknę odśwież program się zawiesza.