Strona 17 z 23 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 228

Wątek: Xperia Arc S a Orange

  1. #161

    Dołączył
    03 2012
    Posty
    58
    Telefon
    Lg G2
    ROM
    4.4.2 D80220b-EUR-XX
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    2

    Domyślnie

    Dziwne mnie na chacie orange poinformowali, że zamawiając na orange.pl dostaje sie kabelek.
    Pamiętajcie że oni dzielą różne kanały sprzedaży. Może tu jest pies pogrzebany.

  2. #162
    Awatar chaos666

    Dołączył
    12 2011
    Posty
    104
    Telefon
    HTC One X
    Sieć
    XXX
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    8

    Domyślnie

    Kupowałem w grudniu arc s w promocji 2 tele bez umowy i mam kabel hdmi (nawet działa podpięty pod plazme)

  3. #163
    Awatar RadkoR

    Dołączył
    03 2010
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    2,304
    Telefon
    GT-I9505 (XEO)
    ROM
    4.4.2 NC4
    Tablet
    Nexus 7 WiFi
    Sieć
    Red Bull Mobile
    Piwa (Postawione)
    1104
    Piwa (Otrzymane)
    616

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez gigi_77 Zobacz posta
    jeśli nie było w zestawie, to niestety pozostaje jedynie zakup na wolnym rynku kabelka.
    Tak też myślałem. U mnie na fakturze tylko jest sam telefon za 3zł...
    Zamawiałem w sklepie internetowym Orange z przedłużeniem umowy.

  4. #164

    Dołączył
    03 2012
    Posty
    58
    Telefon
    Lg G2
    ROM
    4.4.2 D80220b-EUR-XX
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    2

    Domyślnie

    Ja bynm sie wukłócał ze czemu masz wydawac kilkukrototność ceny telefonu na kabelek skoro wszedzie bębnili ze jets kabel i nawet na filmiku podaja ze jest w zestawie

  5. #165

    Dołączył
    02 2012
    Skąd
    Polska/Gdynia
    Posty
    114
    Telefon
    SAMSUNG Galaxy S Advance
    ROM
    JB LQG modded by me
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    20

    Domyślnie

    Ja tez niedawno dostalem Arc S kurierem i po otwarciu pudelka troszkę sie zdziwiłem . Na filmiku oprócz tego co dostałem był jeszcze dodatkowo kabelek HDMI i etui a u mnie brak. Ale jak przeczytałem opis na pudelku co zawiera nie mam podstaw żeby się kłócić z Orange. Widac jak ktos pisal wczesniej SE tnie teraz po kosztach i pakujac fony na europe obcina zawartosc pudelka . Nie ma co sie klucic tylko byc zadowolonym z fona.

  6. #166
    Awatar RadkoR

    Dołączył
    03 2010
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    2,304
    Telefon
    GT-I9505 (XEO)
    ROM
    4.4.2 NC4
    Tablet
    Nexus 7 WiFi
    Sieć
    Red Bull Mobile
    Piwa (Postawione)
    1104
    Piwa (Otrzymane)
    616

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez sroczkin Zobacz posta
    Ja tez niedawno dostalem Arc S kurierem i po otwarciu pudelka troszkę sie zdziwiłem . Na filmiku oprócz tego co dostałem był jeszcze dodatkowo kabelek HDMI i etui a u mnie brak. Ale jak przeczytałem opis na pudelku co zawiera nie mam podstaw żeby się kłócić z Orange. Widac jak ktos pisal wczesniej SE tnie teraz po kosztach i pakujac fony na europe obcina zawartosc pudelka . Nie ma co sie klucic tylko byc zadowolonym z fona.
    Zamawiałem w tej PROMOCJI.
    Jak widać do Arc S jako prezent jest jakiś pokrowiec do laptopa a kabel HDMI do Neo V.
    Dzwoniłem przed chwilą do obsługi sklepu internetowego i powiedziano mi, że pokrowiec dotrze do mnie do 2-óch tygodni od podpisania aneksu do umowy i że zostanie wysłany Pocztą Polską.
    Natomiast gdy zapytałem o kabel HDMI, powiedziano mi, że to była tylko chwilowa promocja, a filmik jest "nieaktualny"...

  7. #167

    Dołączył
    03 2012
    Posty
    4
    Telefon
    ARC S
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    witam, koledzy od kilku dni mam arc s, dziś weszłem sobie na strone orange i patrzę że mam połączenia z netem w czasie w którym na nim nie byłem, a ja korzystam z wifi więc z netu darmowego?? okazało się że miałem transmisję danych włączona to ją wyłączyłem odrazu czyli teraz tel nie będzie mi się sam łączył z netem?? i kolejne pytanie czy nasz android lub jeszcze jakiś program zainstalowany np android itd - (tel orginalny z orange) korzysta lub sam się łączy bez mojej wiedzy z netem?? i jak wyłączyć w telu net by mi się sam nie załanczał, wole korzystać z wifi jesli jest darmowe na tym telu

  8. #168
    Awatar Suchy_Pet

    Dołączył
    02 2012
    Skąd
    Lublin
    Posty
    86
    Telefon
    LG Optimus G
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    8
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    Nie wiem do konca o co ci chodzi, ale jesli wylaczysz transmisje danych to tel nie powinien laczyc sie z internetem, ja mam widget systemowy na ekranie i zadna aplikacja nie pobiera informacji i nie zauwazylem spadku kasy z konta. Nie uzywam zadnych aplikacji do bkokowania APNow.

    Natomiast o ci chodzi z tyn wifi? Jesli jestes polaczony z wifi i masz wlaczony transfer danych to w momencie jak wyjdziesz z zasiegu sieci wifi to tel automatycznie przelacza sie na siec komorkowa ,zrob to co w pierwszym akapicie i przestanie.

    Wole korzystac z wifi jesli jest darmowe dla tego tel, nie wiem czy dobrze zrozumialem, ale darmowosc wifi nie jest zalezna od modelu telefonu, albo masz router wifi w domu i korzystasz z internetu albo korzystasz gdzies e miastach gdzie sa punkty z darmowym dostepem do internetu przez wifi

    Wysłane z Xperi Arc S

  9. Piwa Diablo228 postawił(li) piwo(a) za posta.
  10. #169

    Dołączył
    03 2012
    Posty
    4
    Telefon
    ARC S
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Suchy_Pet Zobacz posta
    Natomiast o ci chodzi z tyn wifi? Jesli jestes polaczony z wifi i masz wlaczony transfer danych to w momencie jak wyjdziesz z zasiegu sieci wifi to tel automatycznie przelacza sie na wifi,zrob to co w pierwszym akapicie i przestanie.
    chodzi mi oto ze zalanczam wifi w telu wchodze na net to wtedy korzystam z darmowego netu jeśli jestem w zasięgu otwartej sieci, tego nie kumam - Jesli jestes polaczony z wifi i masz wlaczony transfer danych to w momencie jak wyjdziesz z zasiegu sieci wifi to tel automatycznie przelacza sie na wifi - oco w tym ci kolego chodzi

  11. #170

    Dołączył
    12 2011
    Posty
    450
    Telefon
    Sony Xperia Arc
    Tablet
    iPad 2 32 GB Wi-Fi+3G
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    21
    Piwa (Otrzymane)
    23

    Domyślnie

    jeśli sygnał Wi-Fi spadnie do zera to telefon przełącza się na transmisję danych.

  12. Piwa Diablo228 postawił(li) piwo(a) za posta.
Strona 17 z 23 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone