Ja miałem na myśli oryginalny dla x2 od producenta a nie takie z kuchni
Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk
ICS na którego tutaj wszyscy czekają jest bez nakładki, więc w wyglądzie zmienia się sporo. Dużej zmianie uległy też aplikacje od google, wygodniej się z nich korzysta.
Wysłane z mojego Nexus S za pomocą Tapatalk
Prawdopodobnie tapnęłam tego posta dzięki Tapatalk
------
You're a man, I'm a woman. We're just too different!
Ja miałem na myśli oryginalny dla x2 od producenta a nie takie z kuchni
Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk
Ssebal: nie podniecam się ics, tylko rozmawiam, komentuje oczekując z ciekawością na nowy rom:-) .
Nie można wciąż mieć np. Windows 95, gdyż nie przystaje do 2012r, a chcąc zainstalować win 7,nie można mówić, iż z tego powodu się podniecam, a który jest standardem tego czasu. Nie można się cofac tylko należy iść z postępem...:-) :-) :-)
Ostatnio edytowane przez wi76tek ; 09-02-12 o 13:48
Jeśli V20o zaliczymy do stocka to może się kilka uzbierać![]()
przywołując znów link plichu - z zakładki postu 9, juz tylko 2 opcje działajace cześciowo i ics jest gotowy, daje max 2 dni i już![]()
Ostatnio edytowane przez wi76tek ; 09-02-12 o 17:22
Ciekawe kiedy go udostępnią.
Polecam poczytać ten temat http://forum.xda-developers.com/show...347118&page=63 jednak nie jest tak kolorowo jak się wydawało.
Ostatnio edytowane przez Rudzik ; 09-02-12 o 18:15
@up
Nie bardzo rozumiem... Praktycznie wszystko działa (tylko trzy rzeczy "Partially") ale ROM'u nie wypuszczą bez przecieku od LG? ;o
Z wypowiedzi niektórych osób na forum można wywnioskować, że prawdziwa akceleracja sprzętowa nie działa, odtwarzanie video itd. No zobaczymy jak to będzie wyglądało w praktyce.
jak nie wypuszczą ? jak ja pobralem z tego forum ics 4 i wczoraj go zainstalowalem bawiac sie pol godziny![]()