Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: jak ustawić dzwonek?

  1. #1

    Dołączył
    12 2010
    Skąd
    Lębork
    Posty
    4
    Telefon
    htc wildfire
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie jak ustawić dzwonek?

    witam mam pytanko jak ustawić dzwonek sms-a w galaxy mini proszę o pomoc (dzwonek z karty sd)

  2. #2
    Awatar dominikwrobel

    Dołączył
    05 2010
    Skąd
    Świętokrzyskie
    Posty
    4,324
    Telefon
    Nexus 4 | ZTE Blade
    ROM
    4.4.2
    Sieć
    36i6
    Piwa (Postawione)
    257
    Piwa (Otrzymane)
    674

    Domyślnie

    W FAQ pisze do jakich folderów wpakować dzwonki. A dźwięki ustawiasz w aplikacji sms.

    Swypnięte Bladym

  3. #3

    Dołączył
    12 2010
    Skąd
    Lębork
    Posty
    4
    Telefon
    htc wildfire
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie moderator

    wydaje się że moderator jest żeby pomagać a nie ganić początkujących widzę że bardzo "przyjazne forum" dla nowych użytkowników androida NIE POLECAM!!!!

  4. #4

    Dołączył
    04 2011
    Posty
    1,160
    Telefon
    Note II
    ROM
    Stock
    Tablet
    GoClever M183G
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    122
    Piwa (Otrzymane)
    293

    Domyślnie

    Nikt Cię nie gani, tylko podał ścieżkę gdzie taką informację uzyskasz.
    Ale proszę, wersja dla leniwych, nie chcących szukać:
    FAQ:Android – Wiki.android.com.pl

  5. Piwa kn162 postawił(li) piwo(a) za posta.
  6. #5

    Dołączył
    12 2010
    Skąd
    Lębork
    Posty
    4
    Telefon
    htc wildfire
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie re dzwonki

    dziękuje bardzo takich użytkowników więcej pozdrawiam

  7. Piwa buziaczek911 postawił(li) piwo(a) za posta.
  8. #6

    Dołączył
    06 2011
    Posty
    1
    Telefon
    galaxy mini
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    da sie ustawic jakis sygnał mp3 na sms ???

  9. #7

    Dołączył
    04 2011
    Posty
    1,160
    Telefon
    Note II
    ROM
    Stock
    Tablet
    GoClever M183G
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    122
    Piwa (Otrzymane)
    293

    Domyślnie

    Tak, da się.
    Poczytaj w linku, który dałam powyżej.
    Tam są podane ścieżki gdzie powinny znajdować się pliki muzyczne.
    Na SMS to powiadomienia.

  10. #8
    Awatar dominikwrobel

    Dołączył
    05 2010
    Skąd
    Świętokrzyskie
    Posty
    4,324
    Telefon
    Nexus 4 | ZTE Blade
    ROM
    4.4.2
    Sieć
    36i6
    Piwa (Postawione)
    257
    Piwa (Otrzymane)
    674

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez kn162 Zobacz posta
    wydaje się że moderator jest żeby pomagać a nie ganić początkujących widzę że bardzo "przyjazne forum" dla nowych użytkowników androida NIE POLECAM!!!!
    Co za ludzie...
    1. Mogę pomóc ale nie muszę, nie posiadam rangi "pomoc techniczna"
    2. Chciałem zachęcić do przeczytania FAQ. Oraz gdzie zmienić dźwięk sms. Bo w ustawieniach przypisuje się dźwięk do wszystkich powiadomień
    Ale widać taka pomoc to za mało.
    Zaraz zapytasz jaka powinna być rozdzielczość tapet bo nie chce Ci się FAQ czytać.
    Następnym razem wyślij mi telefon ja Ci ustawę dzwonek i telefon odeśle.
    Skoro forum nie polecasz to nikt Cię tutaj nie trzyma.

    Swypnięte Bladym

  11. #9

    Dołączył
    06 2011
    Posty
    2
    Telefon
    I8000
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Wy ... czyli ci co odsyłacie do FAQ idzie się sami FAQAĆ, nikt nie będzie tracił czasu na czytanie głupot bo forum jest od pisania i spamowania ... Wy [COLOR="Red"][<ciach>/COLOR]

    Opis wrzucania dzwonków, alarmów i powiadomień :

    Na karcie pamięci robisz folder Media a w nim folder Audio, a w nim foldery :

    alarms > i tu wrzucasz dźwięki alarmów
    notifications > dzwonki powiadomień
    ringtones > dźwięki dzwonków

    Pozdro i niech żyje Windows Mobile
    Ostatnio edytowane przez dominikwrobel ; 01-07-11 o 08:39

  12. #10
    Awatar dominikwrobel

    Dołączył
    05 2010
    Skąd
    Świętokrzyskie
    Posty
    4,324
    Telefon
    Nexus 4 | ZTE Blade
    ROM
    4.4.2
    Sieć
    36i6
    Piwa (Postawione)
    257
    Piwa (Otrzymane)
    674

    Domyślnie

    Właśnie pokazałeś że jesteś zwykłym spamerem i tutaj nie pasujesz. Wróć jak nauczysz się czytać. Post zostawiam, publicznie się ośmieszyłeś.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone