Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Kontakty z SIM na Telefon, jak?

  1. #1

    Dołączył
    06 2011
    Posty
    2
    Telefon
    Galaxy Mini
    Sieć
    36i6
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie Kontakty z SIM na Telefon, jak?

    Witam, nie wiem jak przerzucić kontakty z SIM na Telefon. Na simie nie mogę nić z nimi zrobić, dodać obrazka, ustawić dzwonka, nic, a na Telefonie mogę. Tylko jak to przerzucić?

  2. #2

    Dołączył
    06 2011
    Skąd
    Wielkopolska
    Posty
    528
    Telefon
    MT11i
    ROM
    Xperia Ultimate HD 5.0.1
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    7
    Piwa (Otrzymane)
    33

    Domyślnie

    A więc tak naciskasz słuchawkę na ekranie,czwarta zakłada kontakty,naciskasz lewy przycisk funkcyjny,i wybierasz Import/Eksport/Importuj z karty pamięci,działa?

  3. Piwa dskoku postawił(li) piwo(a) za posta.
  4. #3

    Dołączył
    06 2011
    Posty
    2
    Telefon
    Galaxy Mini
    Sieć
    36i6
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    pięknie śmiga. dziękuję! )

  5. #4

    Dołączył
    06 2011
    Skąd
    Wielkopolska
    Posty
    528
    Telefon
    MT11i
    ROM
    Xperia Ultimate HD 5.0.1
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    7
    Piwa (Otrzymane)
    33

    Domyślnie

    No to się cieszę Pozdrawiam

  6. Piwa eldryl postawił(li) piwo(a) za posta.
  7. #5

    Dołączył
    06 2011
    Posty
    8
    Telefon
    HTC Desire
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Witam, jestem początkującym użytkownikiem Androida, mam pytanie odn. kontaktów z SIM, otóż w htc desire gdy wchodzę do 'telefonu', wyświetla mi się mw. spis ostatnich połączeń wraz z klawiaturą, którą od razu mogę przeszukiwać kontakty, lecz wyświetlają mi się tam (w normalnej skrzynce ich wyświetlanie wyłączyłem) również kontakty z SIM, co skutkuje tym, że kontakty się dublują. Czy mogę z tym coś zrobić? usunąć kontakty z SIM?

  8. #6
    Awatar chosti14

    Dołączył
    01 2011
    Posty
    208
    Telefon
    Samsung Galaxy S4
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    24
    Piwa (Otrzymane)
    9

    Domyślnie

    Najlepiej zebys wszystkie kontakty zapisywał w G-Mailu, wtedy bedziesz mógł dodawac zdjecie kontakty, dzwonek itp. a jak masz z Sim to nie mozesz tego zrobic ja zapisałem na poczcie i te z SIM usunąłem. Jak masz karte pamieci to od czasu do czasu(jak dodajesz kontakty) to rób kopie zapasowe, czyli Eksportuj na karte pamieci.

  9. #7

    Dołączył
    06 2011
    Posty
    8
    Telefon
    HTC Desire
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    wszystko skopiowałem do telefonu, popodpinałem do fb etc. Nie mogę znaleźć, gdzie mogę wykasować kontakty z SIM?

  10. #8
    Awatar chosti14

    Dołączył
    01 2011
    Posty
    208
    Telefon
    Samsung Galaxy S4
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    24
    Piwa (Otrzymane)
    9

    Domyślnie

    Przytrzymujesz palcem na kontakcie i pojawiają ci sie opcje i bierzesz usuń ale usówaj te które mają po prawej stronie sim narysowane...

  11. #9

    Dołączył
    06 2011
    Posty
    8
    Telefon
    HTC Desire
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    usunięcie 300 kontaktów trochę potrwa... możecie ew. polecić inną aplikację do kontaktów?

  12. #10

    Dołączył
    06 2011
    Posty
    1
    Telefon
    Samsung Galaxy mini s5570
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie problem

    witam od dzis jestem posiadaczka tego telefonik jak dla mnie jest to pierwszy tego typu aparat mam problem chcialam skopiowac sobie numery z sim, robie jak napisane powyzej i niestety nie daje rady wyskakuje: NIE MOZNA PRZESKANOWAC KARTY PAMIECI 9 PRZYCZYNA BRAK WIZYTOWEK N AKARCIE PAMIECI) co moge w tej sytuacji zrobic?poza tym chcialabym wylaczyc automatyczna synchronizacje danych i wylaczyc pobieranie danych przez siec GPS w celu unikniecia aktualizowania sie telefonika i laczenia bez mojej wiedzy z netem, gdzie moge to znalezc?
    dziekuje z gory

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone