Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Overmax Newbase firmware

  1. #1

    Dołączył
    06 2013
    Posty
    3
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie Overmax Newbase firmware

    Witam, bardzo pilnie potrzebuje fabryczny firmware do overmax newbase, jeżeli ktoś je ma albo ma namiary na nie to proszę o szybką odpowiedź, z góry dzięki za pomoc.

  2. #2

    Dołączył
    06 2013
    Posty
    73
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    6

    Domyślnie

    Cześć, mam info od overmaxa, że ten soft będzie wgrany w ten weekend.

  3. #3

    Dołączył
    06 2013
    Posty
    6
    Sieć
    36i6
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    a czy da rade zaaktualizowac do 4.2 albo 4.2.2 ?

  4. #4

    Dołączył
    06 2013
    Posty
    73
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    6

    Domyślnie

    Cześć, podaje linka do softu do newbase.
    NewBase

  5. #5

    Dołączył
    06 2013
    Posty
    6
    Sieć
    36i6
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    to jest 4.1.1 a czy da rade zaaktualizowac do nowszej albo zmienic na cyanogenMod 10??


    i jeszcze cos , czemu zasieg wifi jest bardzo slaby ? 15 metrow od routera przez sciany w moim Samung Wave na Full , a na Tablecie mi nie łapie sieci co zrobic? jest jakis program do wydluzenia ? nie zalezy mi na jakosci!
    Ostatnio edytowane przez b7ackjoker ; 27-06-13 o 18:16

  6. #6

    Dołączył
    06 2013
    Posty
    6
    Sieć
    36i6
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    @Refresh , pomocy?

  7. #7

    Dołączył
    09 2011
    Skąd
    127.0.0.1
    Posty
    1,067
    Telefon
    Samsung Galaxy S III (GT-I9300)
    ROM
    ArchiDroid 2.x (zawsze najnowszy)
    Tablet
    myTab 7
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    12
    Piwa (Otrzymane)
    116

    Domyślnie

    Słaby zasięg to problem sprzętowy - oddaj śmiało na gwarancję.

    Wysłane z mojego Samsunga Galaxy S3 (GT-I9300) za pomocą Tapatalk 4

  8. #8

    Dołączył
    06 2013
    Posty
    6
    Sieć
    36i6
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    a jesli chodzi o nowsza wersje androida czyli nie 4.1 tylko 4.2 albo cyanogenmod ??

  9. #9

    Dołączył
    05 2013
    Posty
    16
    Telefon
    Xperia X10 Mini Pro
    Tablet
    Overmax NewBase 7
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Wgrywał ktoś jakiegoś roma na ten model? Jest to stosunkowo nowy model tego producenta i nie wiem jakie rom-y współpracują z tym modelem na Androidzie 4.1

  10. #10

    Dołączył
    06 2013
    Posty
    3
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie ...

    dzięki za pomoc co do wifi też tak mam to chyba wina słabej anteny i co ciekawe jak się zdejmie obudowę to lepiej działa internet jako ciekawostkę powiem że model karty to realtek 8188eu. cm10 i inne romy nie działają, da się zrobić roota ale nie da się podkręcić procesora . obecnie mam wgrane acid audio, recovery,bravia mod.Na tą chwilę poszukuje kernela oc działającego jak by ktoś miał to był bym wdzięczny Pozdrawiam

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone