Pod 8 jest Color Me Weekendowa Porcja Gier i Aplikacji [05.06.11]
Popatrz po serii tych artykułów na pewno coś ciekawego jeszcze znajdziesz.
Szukam od jakiegoś czasu aplikacji dla dzieci, małych dzieci. Znalazłem kilka kilka w stylu paint, kilka naśladujących głosy zwierząt.
Szukam ciekawych tematów. Proszę o propozycje. Na pewno macie dzieci i używacie różnych. Szukam aplikacji bez przemocy, seksu.
Pod 8 jest Color Me Weekendowa Porcja Gier i Aplikacji [05.06.11]
Popatrz po serii tych artykułów na pewno coś ciekawego jeszcze znajdziesz.
Zanim zapytasz na Forum/SB sprawdź czy odpowiedź na twoje pytanie nie znajduje się w FAQ
Swype Beta w końcu z językiem polskim Swype 3.26.92.38xxx
rakers postawił(li) piwo(a) za posta.
Kiedyś gdzieś widziałem podobny wątek i dużo osób pisało, że dużo frajdy ich pociechą sprawia ta aplikacja.![]()
Moje dziecko (5lat) uwielbia Mouth Off i AndrodifyMa zajęcie na długo
![]()
A ja mam 11 miesięczna córeczkę i uwielbia Toddler Lock (dostępna w markecie). dotykając telefon wydaje fajne dźwięki a dodatkowo po ekranie można pisać i pojawiają się ciekawe kształty.
Małe dzieci uwielbiają Kids ABC
Kiedys dla dzieci byly zabawki dzisiaj telefony.
Aeolus HD theme by mkcm97.
A przed zabawkami z plastiku, były drewniane, a wcześniej był tylko kijek. I co? Dziecko dzisiaj ma się bawić tylko kijkiem?
Mój roczniak uwielbia bawić się tym:
Toddler Lock - Android app on AppBrain
(podczas zabawy telefon się blokuje - nie można wyjść z aplikacji)
Trochę muszę tylko pilnować coby nie cisnął moim Desire o płytki w kuchni, ale jest o.k.![]()
LG Optimus P970 'Black' | V10E | ROOT
Moja 3latka gra (grała):
Animal Party, Kid musical Toys, KidCreation, Kids Doodle, Kids Piano, Kids Shape Puzzle, Kids Socks, KidsScene, Moron Test, Talking Hippo i inne z tej serii, 123s ABCs Handwriting, i różne puzzle i wiele innych pod zapytaniem kid kids w markecie
Piro postawił(li) piwo(a) za posta.
Witam,
A może zainteresuje Was polska gra edukacyjna z polskimi literami, z polską lektorką:
Świat Liter - gra edukacyjna dla dzieci
Pozdrawiam