Może Fancy Widgets?
Słuchajcie. Szukam dobrego widżetu pogodowego ale takiego aby były małe miejscowości. Zależy mi na Lwówek Śląski. No i takiego co pokazuje aktualne ciśnienie, temperaturę, wiatr, wilgotność. Dodam że 3D digital weather nie znajduje mojej miejscowości, accu weather nie spełnia moich oczekiwań.Znacie coś jeszcze ciekawego?? Najlepiej darmowego.
Pozdrawiam
Gregorius
Sprawdz jeszcze GO Weather i ewentualnie Beautiful Widgets.
Wysłane z mojego Galaxy Nexus za pomocą Tapatalk
A czy macie może zainstalowane te programy? I czy ewentualnie sprawdzili byście czy jest moja miejscowość?
GO Weather odpada, bo ma tylko większe miasta. Natomiast w Beautiful Widgets lokacji nie ustala się ręcznie, ale z tego co widzę jest do wyboru dostawca pogody i jest w śród nich AccuWeather.com, a on wyświetla u siebie w serwisie Twoją miejscowość. Jeśli by jednak tak nie było, zawsze masz 15 minut na zwrot aplikacji od zakupu.
Fancy Widgets wyświetla nazwy miejscowości i też korzysta z serwisu AccuWeather (jest jeszcze Googlowy serwer do wyboru, ale nie sprawdza się tak dobrze). No i FW mamy za darmo![]()
Większa miejscowość oddalona jest o min 20kmZobaczę ten Fancy Widgets jak się sprawdzi.
a ja polecam palmary weather (używam wersji pro -płatna 10 zł ale warto) jest też darmowa wersja tego programu. Sprawdza sie kapitalnie -dobrze pokazuje tem. i spełnia wszystkie twoje wymagania(cisnienie itd.- jednak w wersji darmowej nie ma mozliwości aby pokazywał to w widgecie, jest tylko wyświetlane po naciśnięciu na niego), nie obciąża baterii (jedyny widget z pogodą przy którym prace na baterii nie uległa zmianie po zainstalowaniu) No i znalazł twoją miejscowość![]()
Foreca
Wysłane z Tapatalk