Chyba w opcjach roznych launcherow mozesz to zmieniac. O ile dobrze zrozumialem o co ci chodzi.
Poszukuje aplikacji która pozwoli mi zarządzać skrótami zanim umieszcze je na pulpicie.
Głównie chodzi mi o zmiane wielkości ikon, wyglądu ikon poprzez ustawienie tych które mam na karcie sd, oraz tekstu znajdującego się pod nim. np. Facebook.. to irytujące
Proszę o odpowiedź.
Chyba w opcjach roznych launcherow mozesz to zmieniac. O ile dobrze zrozumialem o co ci chodzi.
"Eh, kolejny temat typu 'kupilem gow*o i smierdzi, pomuszcie'".
"Kto nie posiadał Spicy, ten nigdy w pełni nie doceni możliwości dzisiejszych smartfonów"
-Frosty
Dzięki Piro! Właśnie o to mi chodziło)
A wiesz może czy jest widget który wyświetla statusy z fb na przezroczystym tle?
Podłączam się pod to pytanie, białe tło facebooka nie jest atrakcyjne, gdy masz czarny temat w telefonie.
Ewentualnie, czy jest program, który pozwala na personalizację widgetu fb?
Powiem szczerze że szukałem trochę tego widgetu, ale nie mogę go znaleźć...
Jedyne co znalazłem to zainstalowanie Launchera Pro, ale to odpada, ponieważ ustawiłem sobię własną kompozycję
Także również podłączam się pod prośbę wyżej ;P
tutaj jest coś takiego, jest właśnie, ale tak jak już napisałem trzeba mieć Launcher Pro ;(
http://mycolorscreen.com/2011/08/14/twoscreen/
ae28402dk postawił(li) piwo(a) za posta.
Jest również coś takiego Social Screen 2-21 on Android | MyColorscreen, Where Technology Meets Art , jednak to takze wymaga launchera pro (który mi się nie podoba).
też to widziałem... kompletnie nie jest mi na rękę instalowanie tego Launchera, ale chyba się poświęcę ;((