Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Zmiana języka na polski

  1. #1

    Dołączył
    04 2012
    Posty
    2
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie Zmiana języka na polski

    Witam, mam problem. Posiadam telefon HTC Desire S od pół roku. Kupiłam go we Francji i włożyłam kartę SIM polską. Przy włączeniu po raz pierwszy tel. ustawił mi się język polski, ale dziś przez przypadek w ustawieniach klikłam na język angielski. W ustawieniach mam do wybkoru tylko DE, EN, FR i trzy inne, ale nie polski. Próbowałam włożyć kilka razy na nowo kartę SIM, ale nadal mam język angielski. Co mam zrobić, zeby ponownie ustwić język polski? Bardzo proszę o pomoc!!!

  2. #2
    Awatar zbiecik

    Dołączył
    04 2009
    Skąd
    Syców
    Posty
    1,287
    Telefon
    Lg G3
    ROM
    stock
    Tablet
    Jakiś Chińczyk
    Sieć
    Nju Mobile
    Piwa (Postawione)
    328
    Piwa (Otrzymane)
    255

    Domyślnie

    Nie ten dział. Przenoszę.

  3. #3
    Awatar akuma12324

    Dołączył
    08 2011
    Posty
    83
    Telefon
    HTC desire s
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    5
    Piwa (Otrzymane)
    11

    Domyślnie

    Wejdź w menu i uruchom aplikacje "konfiguracja". Tam można wybrać język.

    Wysłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk

  4. #4
    Deo
    Deo jest nieaktywny
    Awatar Deo

    Dołączył
    08 2010
    Skąd
    Silesian
    Posty
    1,101
    Telefon
     iPhone 5 32GB / iPhone 5S 32GB (w drodze)
    ROM
     iOS 7.0.3
    Sieć
    Plus GSM
    Piwa (Postawione)
    103
    Piwa (Otrzymane)
    85

    Domyślnie

    Masz tam w ustawieniach język polski ?
    Jeśli nie trzeba zainstalować niebrandowane RUU dla Europy.
    Follow me on instagram @mrdeo_ or twitter @mrdeo_
    Waiting for iPhone 5S :)
    Check out my SmartBOX

  5. #5

    Dołączył
    04 2012
    Posty
    2
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    No właśnie nie mam języka polskiego. Tak jakby znikł... Ale dzięki za odp

    ---------- Post dołączono o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

    ok, dzięki. Spróbuję.

  6. #6
    Awatar meegi

    Dołączył
    03 2010
    Skąd
    Kielce
    Posty
    1,819
    Telefon
    IPHONE 5 32GB
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    62
    Piwa (Otrzymane)
    285

    Domyślnie

    lub zainstaluj z marketu tą aplikacje: https://play.google.com/store/apps/d...JlbG9jYWxlIl0.
    i wybierz język polski.
    Nie wiem czy akurat w twoim przypadku to zadziała, ale zawsze to latwiejsze i szybsze niz zmiana ruu.

  7. #7
    Awatar akuma12324

    Dołączył
    08 2011
    Posty
    83
    Telefon
    HTC desire s
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    5
    Piwa (Otrzymane)
    11

    Domyślnie

    Jeśli w konfiguracji nie ma języka polskiego to możesz spróbować jeszcze przywrócić do ustawień fabrycznych, bo skoro był pl język to niemożliwe żeby nagle odparował

    Wysłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk

  8. #8

    Dołączył
    04 2012
    Posty
    5
    Telefon
    Htc Desire S
    Sieć
    3
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie zmiana jezyka

    hej. zainstaluj sobie z marketu program More Locale 2,jest za free.napewno pomoze

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone