Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Zmiana języka na polski

  1. #1

    Dołączył
    04 2012
    Posty
    2
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie Zmiana języka na polski

    Witam, mam problem. Posiadam telefon HTC Desire S od pół roku. Kupiłam go we Francji i włożyłam kartę SIM polską. Przy włączeniu po raz pierwszy tel. ustawił mi się język polski, ale dziś przez przypadek w ustawieniach klikłam na język angielski. W ustawieniach mam do wybkoru tylko DE, EN, FR i trzy inne, ale nie polski. Próbowałam włożyć kilka razy na nowo kartę SIM, ale nadal mam język angielski. Co mam zrobić, zeby ponownie ustwić język polski? Bardzo proszę o pomoc!!!

  2. #2
    Awatar zbiecik

    Dołączył
    04 2009
    Skąd
    Syców
    Posty
    1,287
    Telefon
    GT-N7100
    ROM
    monxDIFIED v12-r01
    Tablet
    Nie potrzebuję mam note ;)
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    328
    Piwa (Otrzymane)
    254

    Domyślnie

    Nie ten dział. Przenoszę.

  3. #3
    Awatar akuma12324

    Dołączył
    08 2011
    Posty
    83
    Telefon
    HTC desire s
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    5
    Piwa (Otrzymane)
    11

    Domyślnie

    Wejdź w menu i uruchom aplikacje "konfiguracja". Tam można wybrać język.

    Wysłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk

  4. #4
    Deo
    Deo jest nieaktywny
    Awatar Deo

    Dołączył
    08 2010
    Skąd
    Silesian
    Posty
    1,101
    Telefon
     iPhone 5 32GB / iPhone 5S 32GB (w drodze)
    ROM
     iOS 7.0.3
    Sieć
    Plus GSM
    Piwa (Postawione)
    103
    Piwa (Otrzymane)
    85

    Domyślnie

    Masz tam w ustawieniach język polski ?
    Jeśli nie trzeba zainstalować niebrandowane RUU dla Europy.
    Follow me on instagram @mrdeo_ or twitter @mrdeo_
    Waiting for iPhone 5S :)
    Check out my SmartBOX

  5. #5

    Dołączył
    04 2012
    Posty
    2
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    No właśnie nie mam języka polskiego. Tak jakby znikł... Ale dzięki za odp

    ---------- Post dołączono o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

    ok, dzięki. Spróbuję.

  6. #6
    Awatar meegi

    Dołączył
    03 2010
    Skąd
    Kielce
    Posty
    1,819
    Telefon
    IPHONE 5 32GB
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    62
    Piwa (Otrzymane)
    285

    Domyślnie

    lub zainstaluj z marketu tą aplikacje: https://play.google.com/store/apps/d...JlbG9jYWxlIl0.
    i wybierz język polski.
    Nie wiem czy akurat w twoim przypadku to zadziała, ale zawsze to latwiejsze i szybsze niz zmiana ruu.

  7. #7
    Awatar akuma12324

    Dołączył
    08 2011
    Posty
    83
    Telefon
    HTC desire s
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    5
    Piwa (Otrzymane)
    11

    Domyślnie

    Jeśli w konfiguracji nie ma języka polskiego to możesz spróbować jeszcze przywrócić do ustawień fabrycznych, bo skoro był pl język to niemożliwe żeby nagle odparował

    Wysłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk

  8. #8

    Dołączył
    04 2012
    Posty
    5
    Telefon
    Htc Desire S
    Sieć
    3
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie zmiana jezyka

    hej. zainstaluj sobie z marketu program More Locale 2,jest za free.napewno pomoze

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone