Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Dlaczego nie moge się połączyć z internetem wi fi ??

  1. #1

    Dołączył
    06 2011
    Posty
    24
    Telefon
    samsung y
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Angry Dlaczego nie moge się połączyć z internetem wi fi ??

    Witam.Kupiłem sobie dziś telefon LG p-350 (mój poprzedni telefon to xperia x8).Telefon jest nowy wszystko działa ok oprócz jednej rzeczy,mianowicie mam mały problem z wi fi.Gdy chcę się połączyć z moją siecią wi fi w domu pokazują mi się po kolei takie komunikaty:
    -trwa skanowanie
    -trwa uwierzytelnianie z Kaja_Komputer_Network
    -rozłączono


    Maciek

  2. #2
    Awatar dawid10418

    Dołączył
    06 2011
    Posty
    1,264
    Telefon
    Nexus 4
    ROM
    zawsze najnowsze :D
    Tablet
    Nexus 7 WIFI 4.4.4
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    73
    Piwa (Otrzymane)
    67

    Domyślnie

    zamieniłeś xperie na p350 xD

  3. #3

    Dołączył
    06 2011
    Posty
    24
    Telefon
    samsung y
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    emm... nie zamieniłem nieumyślnie uprałem xD a możesz mi pomóc

  4. #4
    Awatar kamilcfc1

    Dołączył
    01 2011
    Posty
    41
    Telefon
    S Advance
    ROM
    4.4.2 KitKat OmniROM
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    6
    Piwa (Otrzymane)
    3

    Domyślnie

    Spróbuj wyłączyć i włączyć jeszcze raz router, u mnie w zte blade to samo się robiło i to pomagało

  5. #5

    Dołączył
    06 2011
    Posty
    24
    Telefon
    samsung y
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    ech... już tak zrobiłem i nic

  6. #6
    Awatar kamilcfc1

    Dołączył
    01 2011
    Posty
    41
    Telefon
    S Advance
    ROM
    4.4.2 KitKat OmniROM
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    6
    Piwa (Otrzymane)
    3

    Domyślnie

    A próbowałeś na innej sieci wifi niż domowa (np. u jakiegoś kumpla) czy działa?

  7. #7
    Awatar dawid10418

    Dołączył
    06 2011
    Posty
    1,264
    Telefon
    Nexus 4
    ROM
    zawsze najnowsze :D
    Tablet
    Nexus 7 WIFI 4.4.4
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    73
    Piwa (Otrzymane)
    67

    Domyślnie

    a jak nie masz apek albo coś to zrób wipe

    ---------- Post dołączono o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

    albo kliknij na sieć i może wpisz hasełko xD

    ---------- Post dołączono o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

    chcesz radę ode mnie?? zrób full wipe, wgraj cyjana, ciesz się fonem

  8. #8

    Dołączył
    06 2011
    Posty
    24
    Telefon
    samsung y
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    heh dziś jadę sprawdzić na innej sieci wi fi. pff dawid wpisałem hasło

  9. #9
    Awatar matt0110

    Dołączył
    12 2010
    Posty
    19
    Telefon
    Galaxy Note
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    Wpisywałeś adres MAC do urządzeń, którym router udostępnia połączenie? W niektórych routerach jest to wymagane.

  10. #10

    Dołączył
    06 2011
    Posty
    24
    Telefon
    samsung y
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    tak ciut bardziej zrozumiale??

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone