Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Wątek: Galaxy Note nie startuje

  1. #1

    Dołączył
    07 2013
    Posty
    5
    Telefon
    Note
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie Galaxy Note nie startuje

    Nie bardzo wiem co się stało z moim note. Ktoś zadzwonił i fon się wyłączył.

    Przy próbie uruchomienia pokazuje ekran startowy / logo note i... koniec.

    Po podłączeniu do kompa pokazuje ładowanie baterii.

    Przy próbie startu na podłączonym pokazuje logo note i przez ułamek sekundy zaczyna ładować się logo Plusa i znowu ciemność.

    Co mu się stało i jak to naprawić?

  2. #2
    Awatar eclipse05

    Dołączył
    07 2013
    Posty
    127
    Telefon
    Samsung Galaxy Note
    Tablet
    Samsung Google Nexus 10
    Sieć
    Three IE
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    8

    Domyślnie

    Wrzuć na kartę pamięci nowego kernela (przez jakiś czytnik). Na wyłączonym wciśnij vol up, Home i power. Wczytaj kernela.
    Dobrze mówię? Jak nie to mnie poprawcie ale to jedyne co mi przychodzi :-)

    Wysłane z mojej lodówki przez Taptalk 2

  3. #3
    Awatar GRIZZLY1

    Dołączył
    04 2011
    Posty
    2,365
    Telefon
    Galaxy Note
    ROM
    Galaxy Experience
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    106
    Piwa (Otrzymane)
    117

    Domyślnie

    Masz może CWM, czy full stock?

  4. #4

    Dołączył
    07 2013
    Posty
    5
    Telefon
    Note
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez GRIZZLY1 Zobacz posta
    Masz może CWM, czy full stock?
    Ke? Po laickiemu to jak to będzie? Sorki, ale nie wiem co oznaczają te skróty.
    Ostatnio edytowane przez GRIZZLY1 ; 16-07-13 o 11:20

  5. #5

    Dołączył
    03 2013
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    74
    Telefon
    Galaxy Note GT-N7100
    ROM
    4.4 Ditto Note 3 v5
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    Wyłącz telefon,
    Vol+, Home button (środkowy klawisz) i włącznik - trzymasz razem,
    Pojawi się lista opcji (Recovery), wybierz Factory data reset,
    Odpowiednimi klawiszami potwierdź.
    Telefon będzie miał wyzerowany soft. Dane będziesz mógł przywrócić z ostatniej kopii zapasowej

  6. #6

    Dołączył
    07 2013
    Posty
    5
    Telefon
    Note
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Przed awarią nic nie było grzebane, więc i kopii zapasowej nie mam, a żadna z opcji recovery nie zadziałała :/

  7. #7

    Dołączył
    03 2013
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    74
    Telefon
    Galaxy Note GT-N7100
    ROM
    4.4 Ditto Note 3 v5
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    jak pojawi się logo Note, puść włącznik i trzymaj vol+ i home aż do pojawienia się listy

  8. #8
    Awatar GRIZZLY1

    Dołączył
    04 2011
    Posty
    2,365
    Telefon
    Galaxy Note
    ROM
    Galaxy Experience
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    106
    Piwa (Otrzymane)
    117

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez emigum Zobacz posta
    Ke? Po laickiemu to jak to będzie? Sorki, ale nie wiem co oznaczają te skróty.
    ClockworkModRecovery
    Full stock-w ogóle niemodyfikowany telefon, brak wgranych modyfikacji np modowanego kernela czy romu

  9. #9

    Dołączył
    07 2013
    Posty
    5
    Telefon
    Note
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Full stock.

  10. #10

    Dołączył
    11 2011
    Posty
    312
    Telefon
    Nokia N73, Samsung Galaxy Note
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Nie wiem mam ten sam problem robie jak mowicie ale zadna lista mi sie nie pojawia.... do wyboru...Moze cos zle robie??

    P.S. jak wcisne troche inna kompinacje klawiszy czyli

    Wyłącz telefon,
    Vol-, Home button (środkowy klawisz) i włącznik - trzymasz razem,

    To mi sie jakis ludek zielony wlacza i cos tam laduje...Ale ale czekam z 2 godzi i caly czas to jest.....
    Ostatnio edytowane przez szynas222 ; 12-08-13 o 23:47

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone