Strona 6 z 18 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 178

Wątek: MT7002 Firmware + Noontec A9

  1. #51
    Awatar kolek44

    Dołączył
    01 2012
    Posty
    46
    Telefon
    sgs2
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie Backup firmware

    Znalazłem coś takiego może komuś się przyda: Google TBumacz orginalny:图美魔方A9安卓娱乐电脑 黑屏砖机恢复工具和恢复教程 附赠安装位置选择APK 2月11日更新 - 图美 - 高清播放机爱好者 Aby zobaczyć całość trzeba się zalogować na chinskiej wersj login:kolek44,hasło:rehmus1.Na win7 64 bit programy się wywalają może na xp działają do pobrania tu:http://♥♥♥♥♥♥♥♥/kolek44 wkleić w google wyszukiwarkę nie pasek adresu.Na blizniaczym forumhttp://http://www.androidtablets.net/forum/rockchip-rk2918-tablets/15840-latest-firmware-u9-gt-rockchip-2918-a.html jest opis działania,choć to do tabletu to tasama platforma.Dodam że z opisu wynika że zrootowali ten tablet.
    Ostatnio edytowane przez kolek44 ; 23-02-12 o 10:38

  2. #52
    Awatar kolek44

    Dołączył
    01 2012
    Posty
    46
    Telefon
    sgs2
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie Udane przywracanie

    Dziś dla testów dotąd kombinowałem aż uwaliłem MT7002 objawy:start do napisu noontec i koniec.Pożyczyłem starego lapka z xp i wdrożyłem procedurę którą sam podesłałem.Całość operaci trwała 10 min i mam spowrotem antka na tv.Teraz kombinuje z zrootowaniem metodą Wendal Chena.

  3. #53

    Dołączył
    01 2012
    Posty
    13
    Telefon
    MT 7002
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Dobre wieści zobacz to Android TV-BOX [clamel.netai.net]

  4. #54

    Dołączył
    05 2011
    Posty
    112
    Telefon
    x8
    Sieć
    Inna
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    kolek44 a co ty próbujesz zrobić ? wchodziłem na ta stronę chinska ale nie wiem o co kaman . jeśli root to jest na to sposób.
    Root Permissions on Geniatech ATV1000 (z4root and Superuser) - YouTube

  5. #55

    Dołączył
    12 2011
    Posty
    183
    Telefon
    N5
    Tablet
    SGT2 10, A2107
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    19

    Domyślnie

    kolega kolek44 pisze o 7002, ATV1000 to odpowiednik MT7001 który zresztą na ostatnim sofcie geniatecha ma od razu roota

  6. #56
    Awatar kolek44

    Dołączył
    01 2012
    Posty
    46
    Telefon
    sgs2
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Co do tego chinskiego forum to już pisałem że jak uwalisz MT7002 to jest procedura przywracania przetestowana działająca sa się przekonałem.Root tego klocka też wkonałem teraz testuję - opis forum xda metoda wendela plus tylko firmware 1.2.04.

  7. #57

    Dołączył
    11 2011
    Posty
    26
    Telefon
    galazy sII
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    3

    Domyślnie

    I jak z tym rootem? Da rade na 7002? Czekam z niecierpliwością.

  8. #58
    Awatar kolek44

    Dołączył
    01 2012
    Posty
    46
    Telefon
    sgs2
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Działa,system daje uprawnienia aplikacjom,superuser działa,busybox też,jedynie aktualizacja podaje przestażałe "su" ale instalacja nowego niemożliwa musi być w nowym romie.

  9. #59
    Awatar kamyk_mmz

    Dołączył
    09 2011
    Posty
    216
    Telefon
    SGS III
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    4
    Piwa (Otrzymane)
    9

    Domyślnie

    Mógłbyś przygotować krótki poradnik jak zrootować droida napewno temat cieszył by się zainteresowaniem

  10. #60

    Dołączył
    01 2011
    Posty
    127
    Telefon
    SE Xperia X8
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    10
    Piwa (Otrzymane)
    2

    Domyślnie

    Przyłączam się do prośby o przejrzysty tutorial krok po kroku, jak zrootować mt7002. Dotychczasowe informacje są dosyć chaotyczne i odwołują się do różnych źródeł zewnętrznych.
    No i pytanie, czy zmieniając soft tracimy cokolwiek z aktualnej funkcjonalności droida?

Strona 6 z 18 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone