Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Selektor dzwieku zamiast selektora SE

  1. #1

    Dołączył
    05 2012
    Skąd
    Zadupie Gorne
    Posty
    12
    Telefon
    SE Xperia NeoV
    ROM
    2.3.4
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie Selektor dzwieku zamiast selektora SE

    Mam taki problem, nieopatrznie wybierajac dzwonek Andek sie mnie spytal ktorego programu chce uzyc do wybrania dzwonka i wybralem jakos przypadkiem "selektor dzwieku" (ten brzydki, goly, co wyglada jak proste okno wyboru) i teraz nie wiem jak wrocic do tego Soniaczowego, ktory na samym dole ma guzik "Fonoteka". Help?

  2. #2
    Awatar Arturr300

    Dołączył
    12 2011
    Posty
    2,289
    Telefon
    LG L9
    ROM
    Carbon
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    189
    Piwa (Otrzymane)
    298

    Domyślnie

    Nie ma tam takiej opcji po wciśnięciu przycisku MENU?
    Wchodź tu raz dziennie i klikaj: http://poomoc.pl/ - to nic nie kosztuje, a pomaga potrzebującym :)

  3. #3

    Dołączył
    05 2012
    Skąd
    Zadupie Gorne
    Posty
    12
    Telefon
    SE Xperia NeoV
    ROM
    2.3.4
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Ale gdzie? Jak jestem w sustawieniach dzwieku, to Menu nie robi nic, jak przytrzymam to wlacza sie klawiatura ekranowa. Jak dam wybor dzwonka, to z automatu wlacza sie ten glupi selektor, a nie ten ktory chce.

  4. #4
    Awatar zakk87

    Dołączył
    07 2010
    Skąd
    lubelskie
    Posty
    1,654
    Telefon
    E960, A820, Lumia620
    ROM
    Android 4.4.2 Baton
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    389
    Piwa (Otrzymane)
    120

    Domyślnie

    Najszybciej będzie jak zainstalujesz jakiś program, który ma selektor dźwięku np. Zedge i po instalacji wybierz domyślny i wywal Zedge. Bo w aplikacjach to nie wiadomo jak on się nazywa.

  5. #5
    Awatar 81grzes

    Dołączył
    02 2011
    Skąd
    kalisz
    Posty
    349
    Telefon
    Htc One S Z520
    Tablet
    Pentagram Tab 7.5
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    6
    Piwa (Otrzymane)
    40

    Domyślnie

    Wejdz w ustawienia,aplikacje,wszystkie i odnajdz selektor dzwieku jak go klikniesz to na dole bedzie wyczysc domyslne czy jakos tak.
    Powinno pomoc.

    Sent from my MT11i using Tapatalk 2

  6. #6

    Dołączył
    05 2012
    Skąd
    Zadupie Gorne
    Posty
    12
    Telefon
    SE Xperia NeoV
    ROM
    2.3.4
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez 81grzes Zobacz posta
    Wejdz w ustawienia,aplikacje,wszystkie i odnajdz selektor dzwieku jak go klikniesz to na dole bedzie wyczysc domyslne czy jakos tak.
    Powinno pomoc.
    Nie budziet, nie ma w ogole aktywnej opcji czyszczenia domyslnych.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone