Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: tab a73- Po włączeniu nie uruchamia się, zatrzymuje się na napisie android! co zrobic ??

  1. #1

    Dołączył
    08 2012
    Posty
    36
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    11
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie tab a73- Po włączeniu nie uruchamia się, zatrzymuje się na napisie android! co zrobic ??

    Witam. Wczoraj wieczorem po włączeniu tableta, nagle mi się zaciął i zrestartował. Niestety po restarcie zaciął się na napisie android i nie idzie nic dalej. Próbowałem go włączać i wyłączać ale nic z tego, cały czas stoi na napisie android. Mam oryginalnego androida 4.0.4 tables 1206xxxx. Wie ktoś co moge z tym zrobić?? Nie chce wgrywać romu od początku, bo mam dużo save'ów z gier i wogóle. Jeżeli ktoś wie co z tym fantem zrobić to prosiłbym o pomoc ! Może przez tryb recovery da się coś z tym zrobić? nie wiem nie znam się
    Ostatnio edytowane przez Jur3k89 ; 17-09-12 o 15:04

  2. #2
    Awatar patison881

    Dołączył
    12 2011
    Skąd
    Internet
    Posty
    1,018
    Telefon
    Samsung Galaxy S III
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    180
    Piwa (Otrzymane)
    144

    Domyślnie Odp: Tab a73 - problem z uruchomieniem

    [WARNT]ssssssssssssssssssss[/WARNT]

    Wysłane z mojej Xperii P za pomocą Tapatalk 2

  3. #3

    Dołączył
    08 2012
    Posty
    36
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    11
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    tak może być ? jeżeli tak to prosze o pomoc

  4. #4
    Iceberg

    Domyślnie

    Nic nie poradzisz, jeśli się nie bootuje to coś jest nie tak. W recovery raczej nic nie zdziałasz, możesz zrobić wipe cache partition i dalvik cache, może akurat coś pomoże.
    Jeśli nie to pełen wipe w recovery, jeśli nadal nic to instalacja softu od nowa porzez LiveSuit lub procedura gwarancyjna.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone