Witam
Mam tego Larka od miesiąca.
Owszem, posiada nawigację "Navigo" - mapa polski (nie wiem jak to będzie z Europą, czy wogóle jest taka mapa pod Navigo), natomiast nie udało mi się na niego wgrać jakiejkolwiek innej nawigacji (Aura, Sygic w różnych wersjach). Tzn - wgrać się wgrywa, pobiera mapy ale po odpaleniu czarny ekran....
Firmowe "Navigo" działa dobrze, aczkolwiek trochę "zaczyka" - bez porównania na przykład z "Beckerem", gdzie masz asystenta pasa ruchu albo widok rzeczywisty rozwidleń łącznie z drogowskazami.
Co do TV -raczej nie pooglądasz w trasie - na postoju owszem - odbiornik działa bardzo dobrze (Warszawa).
Filmy - poszukaj na forum - nie każdy film pójdzie
Co do "pośmigać na necie" to też nie jest tak prosto - nie każdy modem będzie współpracował z tym Larkiem, tu na forum można poczytać o kłopotach w łączeniu się z netem, "widzeniem" przez tablet modemów itp przypadkach.
Do tego koszmarna obsługa panelu dotykowego (w rogach praktycznie 50:50 że zadziała)
Z racji osoby która kupiła ten tablet, powiem, że drugi raz bym się nie zdecydował - wolałbym zwykłą nawigację+lapka+kartę DVBT do niego
Pozdrawiam
Rademenes

Odpowiedz z cytatem