Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Problem z Larkiem

  1. #1

    Dołączył
    06 2012
    Posty
    5
    Tablet
    lark 70.0
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Angry Problem z Larkiem

    Witam! Na moim tablecie po kazdorazowym zalaczeniu go wyskakuje okienko z informacja ze "Aplikacja Ustawienia 9proces com.android.settings) zastala niespodziewanie zatrzymana. Sprobuj ponownie. Wymus zatrzymanie"
    Niemozna wejsc do ustawien bo za kazdym kliknieciem wyskakuje ta informacja i tablet powraca do glownego menu!!!!
    Co ztym zrobic?
    Pomozcie!
    Z gory dziekuje!

  2. #2
    Awatar gangsta529

    Dołączył
    12 2011
    Skąd
    Poznań
    Posty
    200
    Telefon
    HTC One
    Tablet
    New Ipad
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    50

    Domyślnie

    Jaki posiadasz ROM?
    [Usunięto niedozwolony link - Kornel]

  3. #3
    Awatar Halny

    Dołączył
    12 2011
    Skąd
    52°' 47" / 21° 39"
    Posty
    605
    Telefon
    Samsung Galaxy S3 Mini GT
    ROM
    Stock 4.1.2
    Tablet
    GoClever Terra 70
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    25
    Piwa (Otrzymane)
    52

    Domyślnie

    Wipe i po problemie

    Wysłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk
    :)

  4. #4

    Dołączył
    06 2012
    Posty
    5
    Tablet
    lark 70.0
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    A gdzie sprawdzic rom??? i co to WIPE??? NAPISZCIE PROSZE

  5. #5
    Awatar kovalc44

    Dołączył
    06 2012
    Skąd
    Jastrzębie Zdrój
    Posty
    48
    Telefon
    C702 / W715
    Tablet
    Lark FreeMe 70.0
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    2

    Domyślnie

    Mogę się domyślać że koledze który napisał WIPE chodziło chyba o Master Reset, czyli inaczej przywrócenie wartości domyślnych. Ale nie znam tego słowa więc to tylko moje domyślenia

  6. Piwa PAMPON postawił(li) piwo(a) za posta.
  7. #6

    Dołączył
    06 2012
    Posty
    5
    Tablet
    lark 70.0
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Jak sie robi na tablecie ustawienia fabryczne!!!v Jezeli po kazdej probie wejscia w ustawienia tablet automatycznie przekierowuje mnie do glownego menu!!!???

  8. #7
    Awatar Halny

    Dołączył
    12 2011
    Skąd
    52°' 47" / 21° 39"
    Posty
    605
    Telefon
    Samsung Galaxy S3 Mini GT
    ROM
    Stock 4.1.2
    Tablet
    GoClever Terra 70
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    25
    Piwa (Otrzymane)
    52

    Domyślnie

    Specjalną kombinacją klawiszy dla odpowiedniego modelu...

    Wysłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk
    :)

  9. #8
    Awatar Halny

    Dołączył
    12 2011
    Skąd
    52°' 47" / 21° 39"
    Posty
    605
    Telefon
    Samsung Galaxy S3 Mini GT
    ROM
    Stock 4.1.2
    Tablet
    GoClever Terra 70
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    25
    Piwa (Otrzymane)
    52

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez kovalc44 Zobacz posta
    Mogę się domyślać że koledze który napisał WIPE chodziło chyba o Master Reset, czyli inaczej przywrócenie wartości domyślnych. Ale nie znam tego słowa więc to tylko moje domyślenia
    Tak Wipe (z ang. Wytarcie) czyli przywrocenie ustawien fabrycznych.

    Wysłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk
    :)

  10. #9
    Awatar kovalc44

    Dołączył
    06 2012
    Skąd
    Jastrzębie Zdrój
    Posty
    48
    Telefon
    C702 / W715
    Tablet
    Lark FreeMe 70.0
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    2

    Domyślnie

    Aby zresetować powinno pomóc długie przytrzymanie guziczka reset w Larku, jest on na dolnej krawędzi po prawej stronie ( trzymaj tablet guzikiem BACK do góry, poziomo wtedy malutki guziczek będziesz miał skierowany na Twoją prawą pierś, przytrzymaj go np spinaczem z 20 sek ) powinno pomóc, ale nie daję głowy.

  11. Piwa PAMPON postawił(li) piwo(a) za posta.
  12. #10

    Dołączył
    06 2012
    Posty
    5
    Tablet
    lark 70.0
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Przytrzymanie tego guzika daje tyle ze wylaczysz tablet i wlaczys go spowrotem a problem nadal istnieje! Jak zrobic ustawienia fabryczne to jest wazne!??

    ---------- Post dołączono o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

    Najlepsze jest to ze dzwonilem do serwisu i powiedzieli mi ze samemu nic niezrobie tylko moge oddac tablet do naprawy gwarancyjnej!!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone