dzieki za wlozona prace i publikacje. chyba sie skusze na wgranie tego do ovo![]()
TeacerOVO_ICS_MOD_V2
Przedstawiam wam rom ugotowany przez @Fatum, któremu bardzo dziekuje za włożoną pracę.
Rom działa szybko i stabilnie.
Dodano procentowy wskażnik baterii
Dodano ToggleBar Novo7 Aurora V2 (Dalej występuje problem z wejściem do ustawień wyświetlacza w innym trybie niż normalny.)
Dodano Novotools v1.0 (reboot, uruchomienie recovery itd)
Dodano biblioteki oraz moduły bluetooth usb
Dodano moduły tun oraz pl2303 (powinien działać zewnętrzny GPS na usb - jesli ktos posiada niech sprawdzi i da znac czy działa)
CPU taktowany domyślnie 1008MHz
Odblokowany Market
Poprawnie działa kamera w najnowszym Skype z marketu
Android Version: 4.0.3
Baseband Versiion: 1.1.1
Kernel Version: 3.0.8+
DOWNLOAD
TeacerOVO_ICS 4.0.3_MOD_V2
Ostatnio edytowane przez glob9 ; 11-05-12 o 08:29
wujek_red postawił(li) piwo(a) za posta.
dzieki za wlozona prace i publikacje. chyba sie skusze na wgranie tego do ovo![]()
A możecie wrzucić to na jakiś serwer, z którego da się do pobrać?
Próbowałem z każdego i albo kończy się komunikatem, że plik jest uszkodzony, albo przerywa pobieranie.
Z góry dziękuję.
potwierdzam, chcialem otworzyc archiwum i niestety cos jest nie tak z nim. nie daje sie otworzyc, wiec zakladam ze jest uszkodzone albo nie jest to archiwumsprawa druga, przydalyby sie sumy kontrolne. i trzy na roznych serwerach ma rozna wielkosc- 203,48 i 203,50. zakladam wiec, ze przy uploadzie cos sie ryplo i nalezy wgrac to jeszcze raz. proponowalbym jakis normalny serwer 4shared, mediafire, jumbofiles z czego bez czekania mozna pobierac
![]()
Przepraszam za błąd
Zrobiłem reupa, mam nadzieje ze teraz bedzie ok.
Jutro dodam jeszcze mirror.
jest tam kilka bledow. najwazniejsze to procesor ustawiony z automatu na 1ghz, bateria i jej status sie nie zmieniaja. siedzialem ze do godziny czasu i czy sie rozladowuje, czy laduje przez usb wciaz ma tyle samo procent co w momencie ukonczenia aktualizacji. restart ovo nie zmienial sytuacji. wiec niestety jest to bardzo powazny blad, ktory moze sie pewnie skonczyc powaznym problemem ala palace sie baterie
fajnie ze dziala sklep, ale sklep to jednak nie wszystko. takze poczekam na poprawienie albo oczekiwanie az tracer dopisze ovo i wyda moze aktualizacje.
sprawdze, wgram jeszcze raz, zobacze czy cos pomoze. skoro u Ciebie dziala to nie ma powodu nie dzialac u mnie
--------------
przeinstalowane i sprawdzone. juz ladowanie i rozladowywanie dziala prawidlowo. procesor ustawiony domyslnie na 1008 potraktowany setcpu dziala jak nalezy. sklep odblokowany.
z takich drobnostek
- tryb samolotowy jak byl latwy i szybki do przelaczenia, tak teraz znikl i trzeba szukac go w opcjach. ale to tez zalatwi inny program ktory bedzie w odpowiednich godzinach usypial sprzet i wylaczal wifi. wiec wielkiego problemu nie ma.
- zakladka "wyswietlacz" - wejscie w nia powoduje zatrzymanie aplikacji i wywalenie do pulpitu. ale to tez nie taki problem.
do czasu wyjscia poprawki od tracera obejmujacego market mysle ze bedzie to dobra alternatywa jesli ktos chce miec pelen dostep do sklepu.
jeszcze raz dzieki za zrobienie dla autora i za podeslanie![]()
Ostatnio edytowane przez wujek_red ; 08-05-12 o 16:12
super ciesze sie,ze cos sie zaczyna robic w tym kierunku bo oficjalny soft strasznie sie tnie...
Spoko modzik ale... wie ktos jak w inny sposob zmieniac accelerometer poniewaz zakladke wyswietlacz wywala ... accelerometer do niektorych gier trzeba bylo zmieniac sposob jego dzialania z systemowego na programowy i na razie nie wiem jak mam to zrobic...pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez gugsons ; 09-05-12 o 09:08