Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Jak włączyć wifi?

  1. #1

    Dołączył
    12 2011
    Posty
    7
    Telefon
    samsung galaxy pro
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie Jak włączyć wifi?

    Witam.
    Dopiero kupiłem ten tablet i jestem ogólnie zielony jeśli chodzi o ten sprzęt.Nie mogę włączyć sieci wifi - cały czas pokazuje mi błąd.
    Nie wiem ,może trzeba coś ustawić w routerze(mam router pirelli z netii).
    Pomocy
    Jak tylko włącze to po chwili się wyłącza i pisze błąd.Oczywiście nie znajduje żadnych sieci.
    Ostatnio edytowane przez gringios ; 29-02-12 o 13:43

  2. #2

    Dołączył
    02 2012
    Posty
    43
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    2

    Domyślnie

    Zdarzyło mi się kilka razy, że podczas włączania wi-fi pojawiał się komunikat o błędzie ale zwykle próbowałem do skutku i po paru próbach wi-fi się aktywowało. Dopiero potem będziesz mógł wybrać jedną z dostępnych sieci.

  3. #3

    Dołączył
    12 2011
    Posty
    7
    Telefon
    samsung galaxy pro
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    No właśnie włączam ileś tam razy i jeszcze ani razu się nie włączyła karta wifi.Może jest zepsuta?

  4. #4
    Awatar julekjulek

    Dołączył
    08 2011
    Posty
    19
    Telefon
    LG G3
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    2

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez gringios Zobacz posta
    ...mam router pirelli z netii
    ...
    Jak tylko włącze to po chwili się wyłącza i pisze błąd.Oczywiście nie znajduje żadnych sieci.
    Czy w tym 'router pirelli' masz włączone wifi ?
    Wszystko jest możliwe :) ale na wszystko potrzebny jest czas ;)

  5. #5

    Dołączył
    03 2011
    Posty
    82
    Telefon
    SGS2
    Tablet
    Nexus 7
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    12

    Domyślnie

    reboot tabletu, a jak nie pomoze to dzwon do serwisu. czasami pojawia sie 'blad' ale generalnie reboot powinien pomoc. mozesz tez sprobowac przywrocenia do ustawien fabrycznych

  6. #6

    Dołączył
    12 2011
    Posty
    7
    Telefon
    samsung galaxy pro
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez bulaj Zobacz posta
    reboot tabletu, a jak nie pomoze to dzwon do serwisu. czasami pojawia sie 'blad' ale generalnie reboot powinien pomoc. mozesz tez sprobowac przywrocenia do ustawien fabrycznych
    No niestety,ani reboot ani powrót do ustawień fabrycznych nie pomogło.Będę dzwonił do serwisu.

  7. #7

    Dołączył
    01 2011
    Posty
    108
    Telefon
    S3
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    4
    Piwa (Otrzymane)
    15

    Domyślnie

    Idz do MCdonalda i sprawdź wifi ...
    A nie ograniczasz się tylko do jednej możliwości!

  8. #8

    Dołączył
    12 2011
    Posty
    7
    Telefon
    samsung galaxy pro
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez blueangel007 Zobacz posta
    Idz do MCdonalda i sprawdź wifi ...
    A nie ograniczasz się tylko do jednej możliwości!
    Kolego,przecież napisałem,że nie mogę włączyć karty wifi - cały czas wyskakuje błąd.
    I jeszcze jedno - gdy chce wejść w konta i synchronizacje od razu tablet się restartuje.
    Może spróbować wgrać ten soft ze strony goclovera?
    Wygląda tak jakby było coś zablokowane.
    No i nic się nie zapisuje (np. ustawienie języka),po włączeniu jest angielski, ustawiłem wcześniej polski.

  9. #9

    Dołączył
    02 2012
    Posty
    123
    Telefon
    LG GT540, LG P990
    Tablet
    GOCLEVER A103
    Sieć
    PLUS, AERO2
    Piwa (Postawione)
    5
    Piwa (Otrzymane)
    7

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez blueangel007 Zobacz posta
    Idz do MCdonalda i sprawdź wifi ...
    A nie ograniczasz się tylko do jednej możliwości!
    z tego co kolega gringios pisze ma problem z włączeniem wifi w tablecie a nie połączenie się z siecią wifi

    skontaktuj się z serwisem

  10. #10

    Dołączył
    09 2011
    Posty
    110
    Telefon
    HTC Desire
    Tablet
    GoClever A103
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    8
    Piwa (Otrzymane)
    6

    Domyślnie

    U mnie też jest problem z WiFi - czasami jakby gubi zasięg i po wyłączeniu WIFi nie da się ponownie włączyć - pokazuję błąd.
    Zna ktoś jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone