Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Asphalt 7 - wystąpił błąd sieci

  1. #1

    Dołączył
    07 2012
    Posty
    15
    Telefon
    Samsung Galaxy S III
    Sieć
    O2
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie Asphalt 7 - wystąpił błąd sieci

    Witam. Wczoraj zamówiłem Asphalt 7 i dziś już napotkałem problem. Gra orginalana, kupiona w google play.

    Mój błąd:


    Próbowałem resetować telefon i nic. Resetowałem WiFi też nic. Odinstalowałem gra i ponownie ja zainstalowałem, tak samo nic.
    Ma może ktoś pomysł czemu to tak się dzieje ?

    Pozdrawiam.

  2. #2

    Dołączył
    02 2009
    Posty
    930
    Telefon
    Neo V
    ROM
    co chwila inny
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    26
    Piwa (Otrzymane)
    81

    Domyślnie

    Włącz transmisję danych nie po wifi a pakietówą. Gra sprawdza licencję ale niestety po wifi nie pójdzie

    wytapatalkowane z NeoV

  3. #3

    Dołączył
    07 2012
    Posty
    15
    Telefon
    Samsung Galaxy S III
    Sieć
    O2
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Chodzi Ci o "Tryb sieci danych", o zwykły mobilny internet ? Jeżeli tak to próbowałem włączyć gre na wifi jak i na mobilnym internecie.

  4. #4
    Awatar -=BecomeOne=-

    Dołączył
    10 2011
    Skąd
    Poznań
    Posty
    238
    Telefon
    i9300
    ROM
    4.1.1 MIUI
    Tablet
    FunTab 10.1
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    13

    Domyślnie

    Odinstaluj gre i pobierz ja jeszcze raz.. Jezeli nic się nie zmieni będziesz musiał poczekać na aktualizacje albo napisać do supportu

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

  5. #5

    Dołączył
    04 2012
    Posty
    74
    Telefon
    SGS3
    Tablet
    A103
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    4
    Piwa (Otrzymane)
    4

    Domyślnie

    U mnie działa, więc raczej aktualizacja nic nie da.

  6. #6

    Dołączył
    07 2012
    Posty
    15
    Telefon
    Samsung Galaxy S III
    Sieć
    O2
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    U mnie też działała. Grałem tylko raz, na drugi dzień próbowałem zagrać ponownie i już się nie dało.

  7. #7

    Dołączył
    08 2012
    Posty
    3
    Telefon
    Samsung Galaxy S III
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    U mnie gra bez problemu sprawdziła licencję po wifi. Działa bez problemów.

    ---------- Post dołączono o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

    U mnie gra bez pAroblemu sprawdziła licencję po wifi. Działa bez problemów.

  8. #8
    Awatar patrykpz31

    Dołączył
    06 2011
    Skąd
    Lubuskie
    Posty
    446
    Telefon
    LG Nexus 4
    ROM
    Na każdy dzień tygodnia inny
    Sieć
    Heyah
    Piwa (Postawione)
    24
    Piwa (Otrzymane)
    44

    Domyślnie

    U mnie za pierwszym uruchomieniem fc a potem normalnie się odpaliło i odpala do teraz. Połączenie za pomocą wifi

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2
    Moja historia z robotem :)
    LG swift> Galaxy mini> galaxy 551> Neo v> Evo 3d> LG Nexus 4

  9. #9
    Ash
    Ash jest nieaktywny
    Awatar Ash

    Dołączył
    10 2009
    Skąd
    Bielsko - Biała
    Posty
    962
    Telefon
    DHD / SGS III / Note 3
    ROM
    4.3 / 4.4.2
    Tablet
    Samsung Galaxy Note 10.1
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    67
    Piwa (Otrzymane)
    37

    Domyślnie

    U mnie żadnych FC wszystko śmiga czekam tylko na update pozwalający grać offline, przecież to żre baterię jak cholera

  10. #10
    Awatar Piotr24

    Dołączył
    07 2012
    Posty
    4
    Telefon
    Sony Xperia S
    ROM
    2.3.7
    Tablet
    Asus Transormer TF101 i Transformer Pad 300
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    6
    Piwa (Otrzymane)
    18

    Domyślnie

    Kupiłem dzisiaj tą grę i mam ten sam problem... Opinie miało dobre, szkoda, że tak wyszło. Jest jakieś rozwiązanie na ten problem?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone