Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Jak usunąć powiadomienie o nieodebranym połączeniu?

  1. #1

    Dołączył
    03 2010
    Posty
    148
    Telefon
    SGS 3 , SGS 2 <- HTC Desire <- SE Xperia X1i
    ROM
    4.1.1 Jelly Bean I9300XXDLI5
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    11
    Piwa (Otrzymane)
    7

    Domyślnie Jak usunąć powiadomienie o nieodebranym połączeniu?

    Od wczoraj na ikonie aplikacji telefon cały czas widnieje informacja że mam 2 nieodebrane połączenia choć wcale takowych nie ma, wyczyściłem historię połączeń i cały czas jest ta 2, nawet jeśli pojawia się nieodebrane połączenia to ta liczba się nie zmienia cały czas jest 2.

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
    Ostatnio edytowane przez Lord Dagoth ; 24-06-12 o 12:30

  2. #2

    Dołączył
    06 2012
    Skąd
    Łódź, Poland
    Posty
    7
    Telefon
    Sansung Galaxy S3
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Wyczyść ram. Miałem podobnie tylko z wiadomościami. Powinno pomóc a w między czasie czekamy na aktualizacje.

  3. #3

    Dołączył
    03 2010
    Posty
    148
    Telefon
    SGS 3 , SGS 2 <- HTC Desire <- SE Xperia X1i
    ROM
    4.1.1 Jelly Bean I9300XXDLI5
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    11
    Piwa (Otrzymane)
    7

    Domyślnie

    Wyczyscilem RAM, wygrałem nawet nowy rom ALF2 i cały czas jest to samo hmmm.... ktoś ma jeszcze jakiś pomysł

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
    Ostatnio edytowane przez Lord Dagoth ; 24-06-12 o 23:10

  4. #4

    Dołączył
    03 2010
    Posty
    148
    Telefon
    SGS 3 , SGS 2 <- HTC Desire <- SE Xperia X1i
    ROM
    4.1.1 Jelly Bean I9300XXDLI5
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    11
    Piwa (Otrzymane)
    7

    Domyślnie

    Niestety nie pomaga RAM wyczyszczony, wszystkie aplikacje pozamykane, nawet wyczyscilem dane aplikacji telefon i nie pomogło. Wgralem również przez Odina nowy rom ALF2 i też nie pomogło.

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
    Ostatnio edytowane przez Lord Dagoth ; 25-06-12 o 06:24

  5. #5

    Dołączył
    06 2011
    Posty
    39
    Telefon
    Samsung Wave S8500.Galaxy S3,Galaxy Note3
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    4
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    U mnie to samo dopiero restart telefonu pomaga

  6. #6
    Awatar michalicjusz

    Dołączył
    08 2011
    Skąd
    Gaillimh, Galway, Ireland, Ireland
    Posty
    358
    Telefon
    Samsung Galaxy S I9300, S I9100 , S I9000
    Sieć
    meteor
    Piwa (Postawione)
    20
    Piwa (Otrzymane)
    23

    Domyślnie

    u mnie nic nie pomaga wyczyszczenie ramu nawet wyczyszczenie pamięci aplikacji nawet restart. nie wiem o co chodzi. może ktoś wipe próbował i pomogło.

  7. #7

    Dołączył
    07 2012
    Posty
    12
    Telefon
    Iphone 3GS , Samsung I9300
    Tablet
    Samsung Galaxy Tab 3 10.1 P5200
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    3

    Domyślnie

    Full restet pomógł.
    Ostatnio edytowane przez szymckar ; 07-08-12 o 11:55

  8. #8
    Awatar ghul21

    Dołączył
    02 2012
    Skąd
    Bielsko-Biała (Łódź)
    Posty
    1,042
    Telefon
    M8/7
    ROM
    nowszy niż wczoraj
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    45
    Piwa (Otrzymane)
    170

    Domyślnie

    Może to raczej problem Touch Wiza. Wyczyść dane aplikacji.

    Miałem tak na Omedze.
    Ostatnio edytowane przez ghul21 ; 07-08-12 o 12:04

  9. #9
    Awatar michalicjusz

    Dołączył
    08 2011
    Skąd
    Gaillimh, Galway, Ireland, Ireland
    Posty
    358
    Telefon
    Samsung Galaxy S I9300, S I9100 , S I9000
    Sieć
    meteor
    Piwa (Postawione)
    20
    Piwa (Otrzymane)
    23

    Domyślnie

    up@ nic nie pomogło z mniej inwazyjnych metod pewnie czeka mnie full wipe :-(

  10. #10

    Dołączył
    09 2012
    Posty
    4
    Telefon
    Samsung Galaxy S3
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    2

    Domyślnie

    Panie i Panowie

    Żaden FULL WIPE. Wystarczy:

    Ustawienia->Menadżer aplikacji->Wszystkie(zakładka)->odszukać BadgeProvider - kliknąc na niego, dać wyczyść dane

    I po sprawie

    Pozdrawiam

  11. Piwa To_Tomek, doctorek postawił(li) piwo(a) za posta.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone