Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Jak usunąć powiadomienie o nieodebranym połączeniu?

  1. #1

    Dołączył
    03 2010
    Posty
    146
    Telefon
    SGS 3 , SGS 2 <- HTC Desire <- SE Xperia X1i
    ROM
    4.1.1 Jelly Bean I9300XXDLI5
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    11
    Piwa (Otrzymane)
    7

    Domyślnie Jak usunąć powiadomienie o nieodebranym połączeniu?

    Od wczoraj na ikonie aplikacji telefon cały czas widnieje informacja że mam 2 nieodebrane połączenia choć wcale takowych nie ma, wyczyściłem historię połączeń i cały czas jest ta 2, nawet jeśli pojawia się nieodebrane połączenia to ta liczba się nie zmienia cały czas jest 2.

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
    Ostatnio edytowane przez Lord Dagoth ; 24-06-12 o 12:30

  2. #2

    Dołączył
    06 2012
    Skąd
    Łódź, Poland
    Posty
    7
    Telefon
    Sansung Galaxy S3
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Wyczyść ram. Miałem podobnie tylko z wiadomościami. Powinno pomóc a w między czasie czekamy na aktualizacje.

  3. #3

    Dołączył
    03 2010
    Posty
    146
    Telefon
    SGS 3 , SGS 2 <- HTC Desire <- SE Xperia X1i
    ROM
    4.1.1 Jelly Bean I9300XXDLI5
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    11
    Piwa (Otrzymane)
    7

    Domyślnie

    Wyczyscilem RAM, wygrałem nawet nowy rom ALF2 i cały czas jest to samo hmmm.... ktoś ma jeszcze jakiś pomysł

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
    Ostatnio edytowane przez Lord Dagoth ; 24-06-12 o 23:10

  4. #4

    Dołączył
    03 2010
    Posty
    146
    Telefon
    SGS 3 , SGS 2 <- HTC Desire <- SE Xperia X1i
    ROM
    4.1.1 Jelly Bean I9300XXDLI5
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    11
    Piwa (Otrzymane)
    7

    Domyślnie

    Niestety nie pomaga RAM wyczyszczony, wszystkie aplikacje pozamykane, nawet wyczyscilem dane aplikacji telefon i nie pomogło. Wgralem również przez Odina nowy rom ALF2 i też nie pomogło.

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
    Ostatnio edytowane przez Lord Dagoth ; 25-06-12 o 06:24

  5. #5

    Dołączył
    06 2011
    Posty
    37
    Telefon
    Samsung Wave S8500.Galaxy S3,Galaxy Note3
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    4
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    U mnie to samo dopiero restart telefonu pomaga

  6. #6
    Awatar michalicjusz

    Dołączył
    08 2011
    Skąd
    Gaillimh, Galway, Ireland, Ireland
    Posty
    347
    Telefon
    Samsung Galaxy S I9300, S I9100 , S I9000
    Sieć
    meteor
    Piwa (Postawione)
    20
    Piwa (Otrzymane)
    22

    Domyślnie

    u mnie nic nie pomaga wyczyszczenie ramu nawet wyczyszczenie pamięci aplikacji nawet restart. nie wiem o co chodzi. może ktoś wipe próbował i pomogło.

  7. #7

    Dołączył
    07 2012
    Posty
    10
    Telefon
    Iphone 3GS , Samsung I9300
    Tablet
    Samsung Galaxy Tab 3 10.1 P5200
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    2

    Domyślnie

    Full restet pomógł.
    Ostatnio edytowane przez szymckar ; 07-08-12 o 11:55

  8. #8
    Awatar ghul21

    Dołączył
    02 2012
    Skąd
    Bielsko-Biała
    Posty
    1,013
    Telefon
    HTC ONE, Sony xperiaZ1, MAKO, GT i9300, GT i9000
    ROM
    nowszy niż wczoraj
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    34
    Piwa (Otrzymane)
    165

    Domyślnie

    Może to raczej problem Touch Wiza. Wyczyść dane aplikacji.

    Miałem tak na Omedze.
    Ostatnio edytowane przez ghul21 ; 07-08-12 o 12:04

  9. #9
    Awatar michalicjusz

    Dołączył
    08 2011
    Skąd
    Gaillimh, Galway, Ireland, Ireland
    Posty
    347
    Telefon
    Samsung Galaxy S I9300, S I9100 , S I9000
    Sieć
    meteor
    Piwa (Postawione)
    20
    Piwa (Otrzymane)
    22

    Domyślnie

    up@ nic nie pomogło z mniej inwazyjnych metod pewnie czeka mnie full wipe :-(

  10. #10

    Dołączył
    09 2012
    Posty
    4
    Telefon
    Samsung Galaxy S3
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    2

    Domyślnie

    Panie i Panowie

    Żaden FULL WIPE. Wystarczy:

    Ustawienia->Menadżer aplikacji->Wszystkie(zakładka)->odszukać BadgeProvider - kliknąc na niego, dać wyczyść dane

    I po sprawie

    Pozdrawiam

  11. Piwa To_Tomek, doctorek postawił(li) piwo(a) za posta.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone