Coś mi się wydaje, że to ściema, żeby ludzie rzucili się na T/V itd. bo boją się, że im nie zejdą bo Ska jeszcze się trzyma. Moja opinia.
http://www.xperiablog.net/2012/10/22...d-of-the-year/ To ci "żarcik" streszczając, strona techenclave powołując się na osoby trzecie podaje, że "odpowiedni czas" (tak została ogłoszona aktualizacja dla modeli poza T/TX/V) dla modeli Xperia S, Xperia ion and Xperia acro S to późny październik wczesny listopad dla pozostałych modeli Xperia P, Xperia U, Xperia go and Xperia sola (modele U/Sola jednak miałby by dostać JB) czas to wczesny grudzień. Piękna wizja czyż nie ?Niestety należy chyba to wziąć za ciekawostkę, lecz nie obraziłbym się jakbym za tydzień mógł się pobawić JB
.
Coś mi się wydaje, że to ściema, żeby ludzie rzucili się na T/V itd. bo boją się, że im nie zejdą bo Ska jeszcze się trzyma. Moja opinia.
eeeee. Ja bym sie nie obraził!!!jak by było listopad/ grudzień w końcu postawił na swoim
ale coś czuje że do bubel
![]()
Sony Ericsson Xperia X10i
Kolejne źródła informują o "end of October/early November 2012."
[EXCLUSIVE] Sony Xperia Go/Sola/P/U getting Jelly Bean early December, other models also in queue
Byłoby fajnie, ale to tylko plotki.. W sumie to mi też wisi kiedy będzie ta aktualizacja do JB, bo XS zmienie dopiero za troche ponad rok, więc się doczekam. Nie można powiedzieć, że Sony to jakieś nieroby, bo dopiero zaktualizowali wszystkie modele do androida 4. Jeszcze zobaczymy co będzie wart Nexus od Sony.
Grupa użytkowników Xperii S na facebooku https://www.facebook.com/groups/461226703947218/
SRX069, nie będzie Nexusa od Sony - to był fejk.
Wątpię czy plotki te się potwierdzą, skoro samo Sony podało za termin 1Q 2013 dla najnowszych modeli.
@franzk to to samo źródło. Co do możliwości tego przyśpieszonego procesu to mam mieszane uczucia. Niby można w to wierzyć ,gdyż przypomnijcie sobie ile kazano czekać na ICS dla modeli jak S/P/iON/U/Sola wszystko po to aby starsze modele (xperiie 2011) miały już na 100% sprawnego ICS. Być może podobnie jest teraz? Sony chce najpierw aktualizować starsze modele, a w nowszych doda jakieś bajery. Opcja jest nawet logiczna i możliwa, wszystko to również jest po części sprawka Sonego, który nie powiedział dokładnej daty aktualizacji modeli z 2012. Powiedziłał tylko "Dla V/T/TX JB w Q12013, dla pozostałych modeli w odpowiednim czasie" kiedy ten odpowiedni czas to nie wiadomo, raczej chodzi o późniejsze terminy niż obecne high-endy, ale z drugiej strony JB wyszedł chyba czerwiec-lipiec, co wiec stoi na przeszkodzie temu, aby Sony już kończył JB dla Xperii S? Nie chce się napalać, się mogę sporo rozczarować tym, że jednak będzie to prawie pół roku czekania. Poczekajmy do chociaż połowy listopada jak o JB dla S nic nie będzie wiadomo to zostaje czekać do najpewniejszej daty czyli koniec Q12013
Cieszcie się lepiej, że macie bardzo mocny dwujajowiec za stosunkowo nieduże pieniądze ze świetnym ekranem i ciekawym designem (osobiście wygląd smartfona mi koło czterech liter sześćdziesiątka zapiernicza, ale podobno teraz to ważne..LOL)
Poza tym. Nie rozumiem czego się ludzie czepiacie tego ICSa? Może mamy jakieś inne wydania. Może na kujawach jest jakaś szybsza wersja niż na Mazwoszu. Jestem bardzo zadowolony z telefonu, wszystko śmiga jak należy. W końcu używanie przycisku HOME żeby wyjść z najbardziej pamięciożernej aplikacji ma sens i nie powoduje zwiechy na pół minuty, jak to miało miejsce w mojej starej NEO V.
Wydaje mi się, że na siłę co niektórzy chcą wepchnąć SXS na półkę SGS III. Np. robienie porównań prędkości na YT tych dwóch urządzeń to jakaś kpina. telefon za 1600 zł do telefonu za 2300 porównywać. Pomijam oczywiście to, że Samsung ma tutaj prawie 2 razy mocniejsze bebechy...ehh.
Czekajcie cierpliwie na JB i cieszcie się tym Ice Cream'em bo kto wie czy w 4.1 nie dostaniecie kolejnych powodów do narzekań
Cheers!
wam serio nie przeszkadza to, że nie mamy opcji WiFi Direct w naszym ICSie? czy istnieje jakiś fix naprawiający to, że nikt nie narzeka?
po 1 sgs3 to to samoco xsx...s3 ma 2 rdzenie ate 2 kolejne to tylko wirtualnabajkwyswietlacz cukierkowy wole nasz i lepsza rozdzielka jest u nas ,chodza identycznie! wiem co mowie tata ma s3 .Ci co pisza ze 4.1 jest bez roznicy to pogratulowac wiedzy
4.1 wnosi duuzo!! interfejs przyspiesza z 2 razy .jest porownywalne z iOsem z jablkowych cegiełek.gosciu na xda pisal ktory ma wtyki w sony ze JB powinien byc w listopadzie takze informacje o listopadzie/grudniu nie musza byc bajk
osobiscie na poczatku zazdroscilem tacie s3 ale po kilku testach przyznaje jest to to samo a s3 po aktualizacji do 4.1duzo przyspieszyl takze czekam na 4.1 bo zapewniam ze Ci ktorzy gadaja bzdury o niklych zmianach w 4.1 skulą głowy
Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2