Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Problem z WiFi

  1. #1

    Dołączył
    09 2012
    Posty
    3
    Tablet
    Tracer ovo lite
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie Problem z WiFi

    Kupiłem sobie tablet tracer ovo lite i mam taki problem, że wyszukuje mi sieć WiFi, zasięg bardzo dobry, ale gdy klikam połącz nic się nie dzieje. Prosiłbym o szybką pomoc.

  2. #2

    Dołączył
    06 2012
    Posty
    2
    Telefon
    Nokia e51
    Tablet
    Tracer OVO 1.2
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    U mnie też tak było i problem wrócił. Kliknij "Wyłącz Wi-fi" i ponów operację Obecnie czasami to jest, ale rzadko

  3. #3

    Dołączył
    07 2011
    Posty
    122
    Telefon
    Xperia X8->Lumia 520
    ROM
    4.1.2 LiGux v4.1
    Tablet
    Asus Memo Pad HD 7 8GB
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie Odp: Problem z WiFi

    U mnie na ovo 1.2 dzieje sie tak ze jak mam wifi wlaczone to czasami pisze ze brak zasiegu.... ostatni jak sie tak stalo(ogladalem kiepskich na ipli) to tablet lezal 2 cm od routera...

    Write from my x8 with GDX v028b

  4. #4

    Dołączył
    09 2012
    Posty
    3
    Tablet
    Tracer ovo lite
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    No właśnie mam ciągle ten problem i próbowałem zrobić tak jak mówiłeś Tomaszu. Ciągle piszę że sieć jest zapisana i zasięg bardzo dobry, klikam połącz i nic ciągle pisze zapisane a internet mi się nie łączy.

  5. #5

    Dołączył
    07 2012
    Posty
    30
    Telefon
    Samsung Galaxy S II
    Tablet
    Tracer OVO 1.2
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    5
    Piwa (Otrzymane)
    4

    Domyślnie

    a na pewno łączysz się z routerem a nie z siecią ad hoc?

  6. #6

    Dołączył
    09 2012
    Posty
    3
    Tablet
    Tracer ovo lite
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Sorry ale nie wiem jak sprawdzić czy łączę się z ad hoc czy wifi wyszukuje mojego liveboxa bez problemu. Nie mogę też adresu mac zmienić ani adresu ip bo pisze że jest niedostępne.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone