Nie przesadzaj
Jak chcesz siku też pytasz moderatora czy możesz ?<=Joke
W imieniu moderatorów zezwalam Ci na udostępnienie twojej wersjia jeżeli chcesz już być taki prawy to zapytaj o zgodę autora programu.
Ostatnio edytowane przez Sadek ; 24-01-11 o 17:06
Oto poprawione przeze mnie tłumaczenie GO Launcher-a EX 2.0:
GO Launcher-a EX 2.0_poprawione tłumaczenie PL
Jeśli macie jakieś sugestie/propozycje to zgłaszajcie je do mnie a ja w wolnej chwili poprawię to co trzeba.
Aha, zróbcie sobie kopię ustawień w GO Launcherze, odinstalujcie go, zainstalujcie moją wersję i wgrajcie sobie zachowane ustawienia. Nie zainstaluje się na stary!
EDIT:
Widzę, że kilka osób pobrało już moją wersję. Jakie macie uwagi? Jeśli nie będzie do jutra żadnych uwag to w dniu jutrzejszym wysyłam moje poprawione tłumaczenie do twórców GO Launcher-a EX żeby wrzucili je do następnej wersji.
Ostatnio edytowane przez Dru79 ; 25-01-11 o 08:39
No przydały by się, ale wystarczy zainstalować osobną aplikację. Nazywa się to Colorize Widget i moim zdaniem lepiej się sprawdza niż te widgety wbudowane w Launchera PRO. Jak ktoś chce zobaczyć jak to mniej więcej wygląda to odsyłam tutaj.
Ostatnio edytowane przez Lanc ; 30-01-11 o 20:00
Jak można ustawić pogode na ekranie bo mam tylko małą ikonke słońce a chciałbym coś większego,dodam że takie widgety jak beautiful widget i fansy widget nie wchodzą w grę,może znacie coś lepszego.?telefon to htc wildfire.
Cieszę się, że moje poprawki podobają się.
Jeszcze troszkę zmieniłem/poprawiłem i wrzuciłem do wersji 2.01, która jest tu: GO Launcher 2.01 PL (Dru79)
czy jest jakiś temat do tego launchera który zawiera widget pogody czy trzeba zainstalować jakiś program pogodowy?
w moich informacji raczej żaden temat nie zawiera jakichkolwiek widżetów