a jak porównanie szybkości?
launcher pro vs go launcher ex
Przesiadłem się z Lancher Pro na Go launcher i zauważyłem zwiększone zużycie baterii. Patrząc w Android Assist Go pobiera nawet 30% gdzie LP czasami ledwo 20%. Zauważyłem również, że Go nie Android assist jest pokazany jako usługa natomiast LP jako ekran główny. Czy ma to jakiś wpływ na zużycie baterii? Czy może coś nie tak z konfiguracją? Bo baterii z 36-50 h trzyma ledwo 24h.
Wspomnę, że instalowałem Ginger dx v21 i zrobiłem kalibracje baterii.
a jak porównanie szybkości?
launcher pro vs go launcher ex
Ale w LPP nie ma tego efektywnego przeźroczystego tła w menu aplikacji tylko czarne tło, chyba że nie umiem znaleźć, launcher go jest bardziej wybajerzony więc musi więcej porzerać ram
Wszystko co powiedziałeś się zgadza. Mi juz nie zależy na bajerach, launcher ma byc szybki przede wszystkim. I tak, w LPP tlo w menu aplikacji jest czarne. Na poczatku nie podobalo mi sie to, ale teraz w kazdym launcherze jaki probuje wlaczam takowe czarne tlo :-)
sent from x8 with tapatalk
Witam, czy jest możliwość w GO Launcher Ex Notifications aby przy "kliknięciu" ikonki z powiadomieniem o SMSie/nieodebranym połaczeniu aplikacja prowadziła bezpośrednio do danego zdarzenia?
Aktualnie mam tak że jak wyskakuje powiadomienie o smsie to "klikam" na ikonkę Wiadomości, jednak pokazuje mi ostatnią przeczytaną wiadomość a nie tą najnowszą.
Dodam że tak miałem wcześniej na TouchWizie i po przesiadce mi tego brakuje.
Może znalazł ktoś rozwiązanie tego problemu? Dodam, że używam standardowej aplikacji do smsów.
Dzięki za pomoc, pozdrawiam.
pobrałem sobie dzisiaj motyw "Touch Theme" - podoba mi się ten zegarek, który tam jest ale nie mogę go ustawić, mam tylko z Fancy Widgets jaki miałem na poprzednim motywie... Czy ten zegarek w motywie Touch to jakaś dodatkowa do pobrania opcja, czy też jakoś trzeba poustawiać, żeby on wskoczył?
To jest Bobclockd3. Wystarczyło przeczytać opis theme![]()
Prawdopodobnie tapnęłam tego posta dzięki Tapatalk
------
You're a man, I'm a woman. We're just too different!