ja posiadam EVO 3D i mam dostepna tylko opcję HQ. Nie mam pojęcia jak i gdzie to zmienić.
Stacja dokująca dla Motoroli RAZR
Work & Play Kit na sprzedaż - http://forum.android.com.pl/f236/zes...a-razr-297921/
Dokładnie, jeżeli telefon posiada rozdzielczość ekranu HD, aplikacja youtube umożliwia oglądanie w HD bez problemu - u mnie działa bardzo ładnie - transfer przy filmiku osiąga kilka megabitów/s. W zasadzie to nie dziwne że jak telefon ma niskiej rozdzielczości ekran to takiej opcji nie ma.
Inne możliwości to oglądaj przez flash/html5 bezpośrednio z przeglądarki w trybie pelnoekranowym.
Przetestujcie to Youtube Mod Brings 720p Playback over 3G | xda-developers
Czesc
Mam taki problem kupilem dzis starter z playa (redbul) wszystko bylo gyt chodzilo yt moglem pobierac pliki itp . (mam telefon;samsung galaxy y ) wylaczylem telefon i jeszcze 1 wlaczylem i po wlaczeniu juz nic nie chodzi ( yt przy filmie caly czas sie buferuje a jak cos pobrac probuje to mi wyskakuje blad) o co chodzi i jak to naprawic?
Nie wyczerpał Ci się pakiet danych/ilość środków na koncie?
A po drugie - używaj polskich znaków. Ja wiem, że era SMSów i w ogóle, ale w Androidzie też jest polska klawiatura...
Nie pomagam na PW
Być może to pytanie już było, jednak nie znalazłem na nie odpowiedzi, czy istnieje jakiś sposób na słuchanie muzyki z yt z wyłączonym wyświetlaczem?
Na bladym się nie dało, kupiłem Neo V i dało się, lecz po automatycznej aktualizacji apki z powrotem po wyłączeniu ekranu apka również się wyłącza. Ktoś pomoże?
Tu masz wersję która odtwarza przy zablokowanym ekranie
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=13600575
Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2
- Sony Ericsson Xperia X8 White - CM7.2 by Xperiafan V5 - Alfs Kernel v07 ICS - OverClock 768MHz - X8 Gesture v007 -
Erwin3m postawił(li) piwo(a) za posta.
Siema! Mam samsunga z androidem 1.5 i mam duzy problem z youtube'm. Filmiki zawsze ladowały mi sie w najlepszej mozliwej jakosci i bylo ok ale gdy wyczyscilem dane youtub'a jakosc filmikow zupelnie sie zepsula ok 300p .Na pewno nie jest to wina wolnego internety (zawsze uzywam WiFi) . Jak to naprawic ?