Strona 6 z 296 PierwszyPierwszy ... 456781656106 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 2953

Wątek: Sygic

  1. #51

    Dołączył
    12 2009
    Skąd
    Katowice
    Posty
    40
    Telefon
    HTC Magic
    ROM
    Official 2.1 by adevole
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    5
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Pytanie z innej beczki:
    Czy jest możliwość dodania trasy w formacie *.kml albo *.gpx albo podobne?

  2. #52
    Awatar Kyczan

    Dołączył
    09 2009
    Skąd
    Strzegom
    Posty
    153
    Telefon
    HTC Wildfire S
    ROM
    4.0.4
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    38
    Piwa (Otrzymane)
    52

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez lasalom3 Zobacz posta
    Wszystko niby gra ale przy wyszukiwaniu mniejszych miejscowości w indeksie ich po prostu nie ma.
    Na mapach niby są ale już po adresie nie można ustawić nawigowania.
    W starszej wersji było wszystko OK (i na razie z niej korzystam). Może ktoś wie czym to jest spowodowane?
    Pozdrawiam.
    Też zauważyłem ten problem.
    Poradziłem sobie z nim zamieniając plik pol.pak i plik pol.cam z wersji 10, znajdujące się w folderze Maps\POL na te same pliki tylko, że z wersji 9.
    Teraz widzi mniejsze wioski.

    Pozdrawiam.

  3. #53

    Dołączył
    01 2010
    Skąd
    Yura
    Posty
    190
    Telefon
    P1i>Galaxy >Defy 2x +xover2
    ROM
    cm7+taki jeden rom + 4.12
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    4
    Piwa (Otrzymane)
    3

    Domyślnie

    z ciekawości zainstalowałem s10 na moim ipaq4700 wszystko super widac id mapa sie odblokowała , ale za to nonstop przelatują mi przez ekran paski z czarnobiałymi pixelami takie jakby zakłucenia,,,,, echhh dobrze że to tylko z ciekawości i że igo mam i używam od lat polecam sprawdzic prawdziwe igo na pda tylko w miare konkretrnym żeby wszystkie bajerki można było dograć i wtedy zobaczycie ajk może wygladac i pracowac przyzwoite navi
    Zanim nastała era internetu każdy wiejski głupek siedział we własnej wiosce!!!

  4. #54
    M86
    M86 jest nieaktywny

    Dołączył
    10 2009
    Skąd
    NRŚL
    Posty
    12
    Telefon
    HTC Hero
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Mam mały problem. Wgrałem wszystko tak jak było na telefon, wygenerowałem klucz, ale po wpisaniu do telefonu pisze, że klucz niepoprawny. Macie na to jakąś radę?

  5. #55

    Dołączył
    01 2010
    Skąd
    Yura
    Posty
    190
    Telefon
    P1i>Galaxy >Defy 2x +xover2
    ROM
    cm7+taki jeden rom + 4.12
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    4
    Piwa (Otrzymane)
    3

    Domyślnie

    s10 na androidku nie pomaga nawet aktywacja mapy na s9 i instalacja s10 tak aktywowanej mapy (działajacej na s9) program nie widzi i każe aktywowac , więc wszyscy uzytkownicy z kreska zamiast device id musimy czekać na inną wersję s10
    Zanim nastała era internetu każdy wiejski głupek siedział we własnej wiosce!!!

  6. #56

    Dołączył
    09 2009
    Posty
    1,995
    Telefon
    Spica HD
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    99
    Piwa (Otrzymane)
    165

    Domyślnie



    Sygic Mobile Maps 10


    1. Zawartość SMM10.rar daj na roota karty
    2. Zainstaluj apk nawigacji
    3. W /Maps zrób folder pol i skopiuj tam plik z mapą Polski
    4. Włącz Keygena i w nim otwórz plik z rozszerzeniem .mlm który jest w /Maps
    5. Włącz Mobile Maps -> przejdź początkowe ustawienia a potem... -> Ustawienia -> Ostatnia zakładka - 'O Mobile Maps'
    6. Wpisz 'Device Code' do Keygena i generuj
    7. W Ustawieniach -> Przełącz Mapę i tam poprosi i wygenerowany kod, wpisz i powinno już działać

    tip: Menu nawigacji działa powoli?? Ustawienia -> ustawienia zaawansowane -> Wyłącz dynamic control


    //pickerr: człowieku to nie jest dział download, żebyś tu linki dawał

    ---------- Post dołączono o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

    Dałem to do tego tematu bo specjalnie zrobiem upload na lepszy serwer bo da sie tylko z rapida ściągnąć który ma limity duże
    zamiast je usuwać to mogłeś dać to do tematu z linkami który jest zamknięty,
    w innych tematach ludzie wrzucają linki do ściągnięcia i tego nie usuwacie
    Ostatnio edytowane przez Amsfkfns ; 28-02-10 o 09:55

  7. Piwa przemotsw postawił(li) piwo(a) za posta.
  8. #57

    Dołączył
    12 2009
    Posty
    6
    Telefon
    HTC Dream
    Sieć
    Era
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Kyczan Zobacz posta
    Też zauważyłem ten problem.
    Poradziłem sobie z nim zamieniając plik pol.pak i plik pol.cam z wersji 10, znajdujące się w folderze Maps\POL na te same pliki tylko, że z wersji 9.
    Teraz widzi mniejsze wioski.

    Pozdrawiam.
    Witam.

    Sprawdziłem starsze wersje i zauważyłem że po sieci krążą różne edycje Sygic Mobile Maps v9. Ta która "widzi" mniejsze wioski jest z mapami Tele Atlasu ( tak przynajmniej wynika z moich obserwacji). Inne pomimo ze były w wersji v9 nie wyświetlały poprawnie mniejszych miejscowości.
    Ale to tylko moje spostrzeżenie.

    Pozdrawiam.

  9. #58

    Dołączył
    12 2009
    Posty
    17
    Telefon
    Dream
    ROM
    CM 4.2.12.2
    Sieć
    Era
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Wszystko smiga ladnie jednak jest problem z glosem magdy.. za kazdym razem gdy odpalam zmienia mi sie glos na UK.. myslicie ze wywalenie reszty voice i zostawienie tylko PL zalatwi sprawe ?

  10. #59

    Dołączył
    01 2010
    Skąd
    Łódź
    Posty
    28
    Telefon
    N7100
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    No niestety po wielu próbach wróciłem do 9. Poczekam na jakąś poprawioną wersję

  11. #60

    Dołączył
    01 2010
    Skąd
    Łódź
    Posty
    592
    Telefon
    HTC HD2
    Sieć
    Inna
    Piwa (Postawione)
    29
    Piwa (Otrzymane)
    161

    Cool

    Cytat Zamieszczone przez koralik Zobacz posta
    Wszystko smiga ladnie jednak jest problem z glosem magdy.. za kazdym razem gdy odpalam zmienia mi sie glos na UK.. myslicie ze wywalenie reszty voice i zostawienie tylko PL zalatwi sprawe ?
    Pewnie że tak u mnie działa wszystko bez problemowo

Strona 6 z 296 PierwszyPierwszy ... 456781656106 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone