Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Jak przypisać dzwonek do danego kontaktu?

  1. #1

    Dołączył
    11 2012
    Posty
    1
    Telefon
    Sony Xperia P
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie Jak przypisać dzwonek do danego kontaktu?

    Witam,
    Chodzi mi o przypisanie konkretnego dzwonka do konkretnego kontaktu, nie grupy kontaktów.
    Próbowałem edycję kontaktu ale przy połączeniu gra domyślny dzwonek telefonu :/
    Z kolei aplikacje pozwalają na przypisanie dzwonka do grupy kontaktów, czyli "na upartego" trzeba by dla każdego kontaktu zrobić nową grupę, co jest raczej mało wygodne.
    Ma ktoś jakieś inne rozwiązanie?

  2. #2
    Awatar Wojcieszko

    Dołączył
    08 2011
    Skąd
    Częstochowa
    Posty
    739
    Telefon
    Galaxy s4 / Galaxy s3
    ROM
    Stock
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    98
    Piwa (Otrzymane)
    56

    Domyślnie

    Kolego drogi... Normalnie wchodzisz w kontakt który chcesz edytować naciskasz "edytuj kontakt" i na samym dole masz wybór dzwonka...

  3. #3

    Dołączył
    02 2012
    Posty
    98
    Telefon
    HTC Desire Z
    ROM
    2.3.7
    Sieć
    Heyah
    Piwa (Postawione)
    30
    Piwa (Otrzymane)
    7

    Domyślnie Odp: Jak przypisać dzwonek do danego kontaktu?

    Dodam od siebie że kontakty powinny być zapisane w pamięci telefonu a nie karty sim

  4. #4

    Dołączył
    05 2011
    Skąd
    Łódź
    Posty
    76
    Telefon
    LG G2
    Sieć
    Play
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Domyślnie

    Hm a ja mam inny problem z kontaktami. Bo jak zapisujemy nowy numer to pyta nas czy zapisać na karcie sim czy na google. I jak zapisuje na karcie sim po zmianie /wgraniu nowego romu tych numerów nie m.

  5. #5
    Awatar Wojcieszko

    Dołączył
    08 2011
    Skąd
    Częstochowa
    Posty
    739
    Telefon
    Galaxy s4 / Galaxy s3
    ROM
    Stock
    Sieć
    Plus
    Piwa (Postawione)
    98
    Piwa (Otrzymane)
    56

    Domyślnie Odp: Jak przypisać dzwonek do danego kontaktu?

    Nie wiem kolego... Wejdź w kontaktu, następnie ustawienia i filtr... Może tam coś zmień...

    Wysłane z Xperii ...

  6. #6

    Dołączył
    11 2012
    Posty
    132
    Sieć
    T-Mobile
    Piwa (Postawione)
    8
    Piwa (Otrzymane)
    21

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez maciek20038 Zobacz posta
    Hm a ja mam inny problem z kontaktami. Bo jak zapisujemy nowy numer to pyta nas czy zapisać na karcie sim czy na google. I jak zapisuje na karcie sim po zmianie /wgraniu nowego romu tych numerów nie m.
    Gdzie wyczytałeś, że zapis będzie na karcie SIM? Masz wybór albo kontakt W TELEFONIE albo na koncie Google. I w pierwszym przypadku po czyszczeniu danych tracisz kontakt. Czyli tak ma być.

  7. #7

    Dołączył
    07 2014
    Posty
    1
    Telefon
    Sony
    Sieć
    Orange
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Wojcieszko Zobacz posta
    Kolego drogi... Normalnie wchodzisz w kontakt który chcesz edytować naciskasz "edytuj kontakt" i na samym dole masz wybór dzwonka...
    No i właśnie w tym sęk, że nie. Dokonujesz edycji wciskasz "GOTOWE" i nadal dzwonek domyślny :/ Jak edytować to wiemy. Tylko dlaczego pomimo edycji i zapisu danych po edycji nie działa tak jak powinno?

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Windows Phone :: Android :: Forum Windows Phone