U mnie czasami po odłączeniu chwile się jeszcze świeci, wtedy po prostu odblokowywuje ekran i się wyłącza. Jeśli Tobie to nie pomaga to spróbuj jeszcze raz podłączyć na chwile do ładowania i odłączyć znowu
Ja jestem zadowolony z mojej Soli, ale denerwuje mnie jedna rzecz... gdy ładuję telefon i dioda świeci się na zielono - powyżej 90%, to odłączenie ładowarki nie powoduje, że dioda gaśnie :/ wtedy muszę Solę zrestartować, też tak macie?
ThunderShoes postawił(li) piwo(a) za posta.
U mnie czasami po odłączeniu chwile się jeszcze świeci, wtedy po prostu odblokowywuje ekran i się wyłącza. Jeśli Tobie to nie pomaga to spróbuj jeszcze raz podłączyć na chwile do ładowania i odłączyć znowu
Ja tak samo mam na ICSie, odblokoje i zablokuje i gasnie.
Wysłane z mojego Sony Xperia Sola za pomocą Tapatalk 2
Era G1 -> LG Swift -> LG Swift Plus -> RedBull Mobile One -> Sony Ericsson Xperia Neo V -> Samsung Galaxy S -> Sony Ericsson Xperia Neo V -> Sony Xperia Sola -> GOCLEVER FONE 500 -> Sony Xperia J
4GB
Wysłane z mojego Sony Xperia Sola za pomocą Tapatalk 2
Era G1 -> LG Swift -> LG Swift Plus -> RedBull Mobile One -> Sony Ericsson Xperia Neo V -> Samsung Galaxy S -> Sony Ericsson Xperia Neo V -> Sony Xperia Sola -> GOCLEVER FONE 500 -> Sony Xperia J
a po co jest ten pasek diodowy pod guzikami home a nad xperia ? myslalem ze to ta dioda powiadomie ale dioda powiadomien jest mala na gorze![]()
Taki bajer po prostu.